RSS

onsdag den 12. juni 2013

Layout med inkluderet 'mini album'

Har du prøvet at have en stak fremkaldte fotos liggende længe (i flere år) uden at få dem brugt? Det sker ofte for mig - og det er heller ikke sjældent at jeg har fået fremkaldt en lille serie af fotos som passer sammen, fordi jeg endnu ikke har en ide med det projekt, hvor disse fotos skal indgå.

Til dette projekt fandt jeg præcis en lille håndfuld fotos, som jeg engang har fået fremkaldt. I dette tilfælde fotos fra 2006 og 2011, som dokumenterer en udvikling der er sket for min søn og hans gode ven fra baby til halvstore drenge.


Min oprindelige tanke var at bruge ét foto fra hvert år, men da jeg sad og flyttede rundt på fotos på et 30x30 ark kunne jeg ikke få det til at gå op i en højere enhed. Faktisk ville jeg også gerne bruge begge fotos fra 2011, og tre fotos kunne jeg slet ikke placere på en god måde.

Løsningen på min foto-udfordring blev at lave en slags mini album på layoutet. Et layout-som-kan-noget, inspireret af mini albums og de aktuelle file-folders fra Heidi Swapp, som du kan se ovenfor. Til den forreste side klippede jeg er ark papir ud, der gav tilpas ramme om mit foto. Nederst på arket tegnede jeg en lille tab, så der var et 'håndtag' til at bladre med. Næste side klippede jeg ud, så mønstret i papiret kom til også at fungere som et 'håndtag'. Siderne limede jeg sammen med washi-tape. 


Den bagerst side er et journaling card på 10x15cm, som jeg har limet fast på layoutet: 
Jeg har brugt All about a Boy serien fra Echo Park inkl. seriens lækre washi-tape. 

Håber du har fået en ide til hvordan du kan inkludere flere fotos på dit layout og kan gå på opdagelse på en ny måde. 

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .