RSS

lørdag den 2. juni 2012

Skabelon træ

Så fik jeg lavet endnu en ny skabelon. Indtil videre har jeg kun dette ene kort færdigt jeg kan vise, men på skabelonen er der 2 stammer, så jeg lover at der nok skal komme flere billeder.

onsdag den 30. maj 2012

Sådan kan man også...

Jeg har lavet endnu en kat for at vise hvordan man også kan lave striber på den. Jeg brugt en cats eye stempelpude til striberne. Jeg udnyttede at denne stempelpude er spids, og lagde den på skrå så kun en lille kant af puden ramte papiret, herefter trak jeg ud eller ned, hellere for lidt farve på af gangen og gentage det flere gange. 
I hovedet er  det tydeligt hvordan jeg har brugt stempelpudens kant til at lave striberne.

mandag den 28. maj 2012

Donna kort- Kat

Så fik jeg endelig taget mig sammen til at lave en ny skabelon, somme tider går jeg lidt i stå og lige pludselig vælter det så bare frem med ideer igen, og jeg har vist lige været inde i en "død" periode, men nu er der en kat tilføjet til skabelon listen.


Jeg har lavet en gråstribet kat, med hvid bryst og hvid pote.


Jeg har til denne kat klippet striberne, der findes striber på skabelonen men jeg synes ikke det gør noget de bliver lidt forskellige, så jeg klippede dem ikke helt efter skabelonen.


Et billede tæt på hovedet, så man kan se hvordan syningerne er med til at skille hoved og krop, samt fremhæve snuden.
Jeg har brugt en lille punch til at lave de runde øjne med og derefter tegnet med en sort tush, både i øjet og udenfor øjet, til sidst fik de glossy så de blev blanke.

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .