RSS

lørdag den 20. april 2013

Flere dies


Kortet idag er 15x15, har brugt dies til lampen, bænken, sommerfugl og blomsterne igen :-) Papiret er igen fra Echo og stemplet er scrapper´s eget :-)

fredag den 19. april 2013

Hallo friend

Kortet i dag er stempel glas, teksten er også med i sættet og må sige jer er vild med det :-) Bag krukken har jeg brugt forskellige tape -og så ny dies med stjerner :-) Har iøvrigt rundet hjørnerne med hjørne punchen :-)

torsdag den 18. april 2013

Ny dies

Jeg har været så heldig og fået lov til at lege med nogle af Scrapper.dk nye sager der er på vej i weeben.

 Til dette kort har jeg brugt papir fra Echo park mini blok, blomster dies som jeg er forelsket i så den kommer i til at se mere til :) Stemplet med noder og love you er fra samme sæt, der er også et glas der til, det viser jeg i morgen :-) Til sidst ny dies med fugle hus og lille fugl :-)

onsdag den 17. april 2013

Nr 100

Så nåede jeg til et pænt rundt tal, havde da aldrig forestillet mig at det skulle blive til så mange.

Jeg gik lidt i stå, da Linda fortalte at vi nærmede os skabelon nr 100, for jeg kunne slet ikke finde ud af hvad jeg skulle lave. Efter et par dages betænkelighed kom inspirationen heldigvis tilbage, og faktisk væltede det ud med ideer. Jeg besluttede mig for at skabelon nr 100 skulle være et stykke kage ( jeg elsker chokolade kage).

Jeg har lavet kagestykket i ensfarvet karton, og klippet små stykker ud og limet på som chokolade stykker. På toppen har jeg brugt lidt glimmer lim. Jeg har stempler med et af scrappers nye lækre stempler og dekoreret med lidt blomster og bling.

Nr 99

Så er jeg tilbage på bloggen igen, og i denne uge har jeg virkelig meget nyt at vise.

Vi starter ud med skabelon nr 99, en fodboldstøvle. Jeg havde fået en del forespørgsler på en sål til kondiskoen, så den kunne bruges som fodboldstøvle, men da jeg prøvede at tegne det, så det ikke helt rigtigt ud, og efter et par rettelser mere, endte det med en ny skabelon.Firkanter


Dagens kort er firkanter på firkanter :-) Jeg har som bagrund brugt alm. hvidt karton. Har tegnet et sort ramme. Derefter har jeg brugt disse, til firkanter i forskellige størrelser. Jeg har taget en kapsel, og kørt igennem big shot. Stemplet og punchet ud og limet i kapslen - og et par bling :-)

Rigtig god dag til dig

søndag den 14. april 2013

Udfordring med Donnas skabeloner

I dag vil jeg starte en udfordring med at bruge Donnas skabeloner til ANDET END KORT.

Udfordringen løber frem til slutningen af maj, og jeg har planer om at komme med mere inspiration til hvad man kan bruge skabelonerne til indenda.
Håber også de andre designere vil være med!

Til at sætte tankerne i gang har jeg brugt Lego-skabelonen og dekoreret en tom kaffe-dåse til at opbevare de små Legomænd i.


Eller det vil sige, min 6-årige søn har lavet en Lego-mand. Det er altså ikke skabelonen som er skæv, men udklipningen!

Vi starede med dåsen, som blev beklædt med papir (fra Echo Park).

 
Udklippede skabelonen og tegnede den op på bagsiden af det papir vi ville bruge.

 
Her er den færdige mand, som har fået lidt mørk sværte om skjorten for at få den fremhævet fra baggrundspapiret og lys sværte på bukserne for at fremhæve fødder og bælte.Du kan dekorere mini album, æsker, dåser, lave navneskilte, indrammede billeder. Hvad som helst, bare du ikke lavet et kort med Donnas skabelon.

Udfordringen/konkurrencen løber frem til 26. maj. Vinderen udpeges af Linda og modtager en lækker præmie fra butikken.

Du må deltage med så mange bidrag du har lyst til. Bidraget behøver ikke være nylavet specielt til denne udfordring. Det må bare ikke være et kort.

Upload dit bidrag her (har du ikke en blog eller online galleri du kan linke til, så send en mail med et foto til linda@scrapper.dk)Glæder mig meget til at se hvad du finder på.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .