RSS

lørdag den 13. oktober 2012

Endnu et julekort med rensdyr

Og her er et sidste julekort fra mig i denne omgang. Igen har jeg brugt Spellbinders rensdyr. Papiret er fra For the Record 2 fra Echo Park, som jeg synes er perfekt til vinter/jule ting.


Snefnug har fået diamond dust og jeg har malet istapper og snefnug på mit banner med snowmarker. Alle snefnug er tegnet med snowmarker på papirets lyse prikker, og popper fint op, når de varmes med en varmepistol.

fredag den 12. oktober 2012

Simpelt aflangt kort

Dette papir fra Authentque er perfekt til et super hurtigt kort. Fold papiret på midten, afrund hjørner med en punch og pynt forsiden.

På dette kort har jeg bibeholdt strimlen med noder, som er på alle siderne i 6x6 blokken. Derunder har jeg sat noget rødt washi-tape og afsluttet med en Spellbinders diecut og et jule kapsel-stempel.


Og bagpå naturligvis et personligt stempel :-)

søndag den 7. oktober 2012

Juletræ

Her er så den fjerde og sidste skabelon i denne omgang.

Juletræet er lavet i papir fra imaginisce, jeg har brugt spellbinders til stjernerne og punch til kugler, lys og hjerter, kræmmerhuset er også lavet med en hjerte punch (aflangt hjerte) hvor jeg klippede toppen af (alle delene findes også på skabelonen). Jeg har brugt glossy til at fremhæve "glaskuglerne" med, og lidt guldglimmer omkring lysene.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .