RSS

fredag den 31. maj 2013

Kortet til drengen eller....


Kortet idag er med det nye lækker papir - drenge serien fra MME som du finder HER. Har brugt en stribe tape(rød/hvid) den findes HER, har stemplet med scrapper´s eget stempel og har også stemplet convers støvlen på papir og klippet ud - lækkert sæt med mange muligheder, du kan se det HER. Til runde hjørner har jeg brugt min hjørne tang, er vild med den da jeg syntes max smart at den "gemmer" affaldet :-)

Rigtig god weekend til Jer alle

onsdag den 29. maj 2013

Farvestrålende bryllups kort

Kortet idag er lavet med papir fra denne skønne blog fra studio C - nøj der er mange lækker ark i :-) På kortet har jeg også brugt mærker fra dette ark og sat på - som love og hjerte. Har punche en stimmel og sat på midten, og snor omkring, en pil til love er fra denne og til sidst stemplet tillykke og punche ud - et farvestrålende bryllupskort evt. :-)

Rigtig god onsdag til alle :-)

mandag den 27. maj 2013

Kort til drengen


Har lavet dette kort til drengen, har valgt ikke og ha tekst på - ofte bliver jeg nemlig spurgt om kort uden tekst. Jeg har brugt det fede stempel fra denne skønne pakke, papiret her og tape fra gemmeren :-) Jeg har punche på kanten og har sat stempel aftrykket på med 3D puder

Rigtig god aften til Jer :-)
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .