RSS

torsdag den 5. marts 2015

Glimmer spray

Jeg har lavet et par kort hvor jeg har brugt det lækre glimmer spray, den fået i 4 farve: guld, sølv, multi og perlemor.
Til disse kort har jeg brugt den i guld og i multi farvet.

Det var nemt at påføre i et pænt ens lag, jeg valgte at bruge sort papir under den multifarvede spray, og dette blev resultatet.


Jeg har brugt to forskellige alfabet dies fra Die Versions, Mermaid og My Micro.Og her et par stykker med guld.Smart phone, hjerter og blade er alle lavet med dies fra Die Namics.mandag den 2. marts 2015

Konfirmander

Her billeder af den nye skabelon, som er en dobbelt skabelon.Begge konfirmander er her lavet i ensfarvet karton. Hun er dekoreret med lidt færdige plast roser, samt blomster og blade lavet med punch, og præget. Konfirmations stemplet har fået embossing pulver. Han har fået et par små knapper en butterfly lavet med die fra memory box, begge har fået røde kinder, lavet ved at duppe fingeren forsigtigt på en rød stempelpude.


søndag den 1. marts 2015

Tillykke i pink

Tillykke er scrappers eget stempel, papir er nyt som findes i små blokker og i et hav af farver til kun 20kr - blade er dies, knap og flos og som altid lidt bling
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .