RSS

torsdag den 5. september 2013

Cykelkort til Project Life

Cykeltemaet fortsætter denne uge. Jeg har brugt en cykel die fra Die-Namics til at udstandse en cykel, som jeg har limet på en udklippet pil og cykelpapir fra Studio Calico (Here&there). Og så behøver jeg bare et billede af min nye cykel til Project Life :-) Link til die http://scrapper.dk/pi/Die_Namics_Bicycle_5865_322.aspx

mandag den 2. september 2013

Kort med gammel skrivemaskine

Jeg vil vise et af de nye stempler fra Hot off the Press, en gammel cool skrivemaskine. 

Jeg har stemplet skrivemaskinen på Hvidt karton og farvelagt dele af den med  Promarkers. Den er limet på en tag, der er stemplet med tekst-stemplet fra sættet. 

Det røde papir i baggrunden er fra Here&there 6x6 blokken fra Studio Calico. Jeg har pyntet med lidt kraftig snor. 

søndag den 1. september 2013

Med dejlig chokolaaaade og kager til...

Jeg slutter ugen af med et par enkle kort, hvor jeg har brugt nogle af de nye Scrapper stempler og de små fine dies fra Memory Box.


Til det første kort har jeg brugt papir fra Echo Parks serie Happy Camper, Hip hip hurra- Scrapper stempel og bort fra Project Life- Familien 1 stempel sæt. Raketter og stjerner er lavet med mini dies fra Memory Box.Her er papiret fra MME- My Girl, stempel "Med dejlig chokolaaaade og kager til" samt bort fra Project Life- sommer stempel sæt. De små cupcakes er lavet med punch, men ved at scrapper har en die fra Die Namics hvorpå de også er, det lille krus er lavet med die fra Memory Box.

Håber i alle har haft en god weekend.

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .