RSS

fredag den 21. oktober 2011

Julekort med stempel

Og et sidste julekort, hvor jeg har brugt snemands-stemplet fra Santa's Little Helper serien fra Imaginisce.

Jeg har lavet en halvcirkel i papiret med en punch, så jeg fik god synlig plads til snemanden. Han er sat på med 3D puder. Beklager det gullige skær på foto.

Prikken over i-et ville selvfølgelig være et julestempel, men jeg kunne ikke finde mine!

onsdag den 19. oktober 2011

Julelayout

Den nye serie fra Imaginisce er udover kort, også velegnet til layouts og julepynt. I dag har jeg lavet et layout, som også bruger de mange nye julestempler fra serien.

 

Jeg har brugt Spellbinders til at lave en cirkel til titlen. Blomsten har jeg lavet ved at udstandse cirkler og folde dem sammen til 'blomster-blade. Titlen er skrevet med Thickers og der er pyntet med de små bling-blomster fra butikken.

mandag den 17. oktober 2011

Det første julekort

Så er jeg tilbage på bloggen og i denne uge med lidt begyndende juleting (selvom hele ugen ellers står på Halloween og flere Tivoli besøg). Det første jeg vil vise er et julekort, som bruger juleserien fra Imaginisce og bånd fra Crate Paper.


Julekortet er helt simpelt med tre lag papir og et bånd som går på tværs, der er pyntet med et udstandset snefnug fra MS og et af de nye laksegl, som Linda har fået i butikken. Jeg valgte den røde lak og et segl med en snefnug.

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .