RSS

lørdag den 6. juli 2013

Hero Arts fødselsdagskort

I dag har jeg leget med nogle fødselsdagsstempler fra Hero Arts. Det kom der i første omgang tre kort ud af, for sættet har næsten uanede muligheder for nemme kort.
Til det første kort har jeg har brugt cremet hvid kort til selve kortet. Jeg har stemplet ballonerne på farvet papir, klippet dem ud og limet oven på stempeltrykket på selve kortforsiden.Det næste kort har stemplet tekst direkte på mønsteret papir. Cupcake er stemplet på hvidt karton og klippet ud. Det samme er det røde hjerte. 


Til det sidste kort har jeg stemplet med grå på kortets forside for at fylde hele fladen ud. Derefter har jeg stemplet den søde cupcake på hvidt karton så den stod uf fra baggrunden. Kortet er holdt helt neutralt i farverne, så det ville passe perfekt til en mand.


torsdag den 4. juli 2013

Project Life kit

Echo Park har lavet et kit som er perfect til Project Life ell som supplement i et almindeligt album med layouts. 

Kittet indeholder både plastiklommer og kort til dem. Kortene er også perfekte til pynt på layouts. 

Her er link til det kit jeg er gået i gang med http://scrapper.dk/pi/EPP_Photo_Freedom_Todays_Story_Collection_Kit_12_5393_155.aspx


søndag den 30. juni 2013

Kasket

Det er desværre ikke meget jeg har haft at vise i denne uge, men jeg vil dog luge slutte af med et billede af den nyeste skabelon. 

Jeg har brugt papir fra Tim Holtz, Kraft Core hedder det. Det er kvistkarton med farvet overside. Jeg har slebet papiret med et stykke sandpapir, for at give en skudt effekt, og derefter sværtet lidt i kanterne med brun. 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .