RSS

fredag den 2. november 2012

Julekort med lys og blomsterranke

Endnu et julekort med mini stempler. Denne gang for at vise at man sagtens kan bruge dem til julekort, selvom stemplerne ikke er specielt jule-agtige.

 
Jeg har brugt forskellige mini stempler til at lave en blomster-ranke direkte på papiret. Oven på dette har jeg påsat kristtorn udsandset med denne die fra CottageCutz. Lysene er denne Joy Stencil die. De røde bær har fået glossy accent (er ikke helt tør på foto).


Er du godt igang med julekort?

torsdag den 1. november 2012

Nye stempler

Sådan ser mit sofabord ud lige nu, efter en pakke med nyt stempel er ankommet! Hi hi. Helt perfekt mix af stempelsværte og sutteflaske :-)

Et hjerte kort

Et kort med et hjerte formet af mini stempler. Stemplet på hvidt karton og klippet ud, Papiret er fra Echo Park For the Record 2.
 

mandag den 29. oktober 2012

Efterårs layout

Farverne har haft skiftet i naturen (og er nu faktisk allerede faldet til jorden. øv), og som inspiration til et efterårslayout fandt jeg et foto fra en tur i den gyldne efterårsskov.

Dette layout er lavet med en blanding af Echo Parks For the record 2 og Everyday Eclectic. Jeg har pyntet med Prima blade.

Jeg har også brugt sølv lak og lakstempel.

søndag den 28. oktober 2012

Honeycomb

Lige et enkelt kort mere fra mig i denne omgang.

Jeg har lavet et kort med en ny lækker embossing plade fra cuttlebug, der hedder Honeycomb, og i pakken er både en stor plade samt en lille bort.

Jeg har også brugt min sekskantede die, samt de runde og Nested Lacey Pennants til stemplet. Papiret er fra For The Record 2, fra Echo Park.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .