RSS

fredag den 25. maj 2012

Held og lykke

 
Elsker luftballoner, og de findes jo både som stempler, på papir mm. disse 2 er på papir fra en lille lækker blog du kan se mere på HER - har brugt rød karton som baggrund og papiret sat på hvid baggrund. 3 bling er der også kommet med ;) Og stemplet Held og lykke er scrapper´s eget - et stempel der kan bruges i mange anledninger som nyt job, efterløn, student mm.

Rigtig god Pinse til Jer alle

torsdag den 24. maj 2012

Sommer og sol


 

Nyder i det gode vejr lisse meget som jeg? :)

Kortet idag er sommer for mig, nemlig sommerfugle :) Mit "krukke" stempel elsker jeg bare, og på dette kort er det så sommerfulge der flyver op af den :) Brugt orange karton som baggrund. Det hvide karton har jeg hævet med 3D puder. Krukken er stemplet på en rest papir og sat på. Sommerfuglene er punch, og igen bagsiden af det prikkede papir jeg har brugt. Stemplet er scrapper´s eget og igen har jeg brugt 3D puder til at sætte det på med - og ja en lille bling i hver sommerfugl - elsker jo bling.

Rigtig god sommer torsdag til Jer

mandag den 21. maj 2012

Så tager vi cyklerne frem...


Dog er det kun en enkelt cykel på dette kort ;) Har brugt rød baggrund, stemplet på hvid karton, som jeg har afrundet i hjørnerne. Cyklen er fra Hero arts og stemplet med memento, har givet blomsterne en lille streg af rød memento makers. Ballon stemplet på en rest papir fra denne lækker serie  og sat på med 3D pude, et lille stykke snor så den forbinder cyklen :)
TILLYKKE er scrapper.dk eget stemplet, det er også stemplet på hvidt karton, derefter limet på rødt karton og klippet til. Igen er der brugt 3D puder for at få lidt højde på :)


Rigtig god ny uge til Jer alle 
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .