RSS

tirsdag den 12. februar 2013

Maske

Foruden dette kort som kom i butikken lidt før fastelavn, så har jeg tre kort mere at vise i denne uge, alle tre er nye skabeloner som lige nåede at komme med til Scrap i det jyske og Scrap convention i Middelfart, så kig med se næste par dage.

Men vi starter lige med masken, som blev et ret stort kort, med rig mulighed for at dekorere med fjer, blomster, sten og stjerner. Skabelonen var jo aktuel her til fastelavn, men måske også til forårets karneval, maskebal, eller til Halloween.

Jeg har lavet min maske i papir fra My Minds Eye's Lost & Found. Jeg har lavet lidt mønster i siden med lim og drysset med brun Flower soft, og så er der brugt tandhjul lavet i guldkarton med spellbinders, blomster, fjer og sten.Cottage Cutz

Til kortet her har jeg brugt en ny die Scrapper har fået hjem fra Cottage Cutz, Greenery hedder den, og er en die med 3 små grene.

Jeg har lavet grene i to grønne farver og limet dem på kortet som en krans, dekoreret med lidt blomster og lidt sten.Flower soft

Jeg har været ved at lege lidt mere med Flower Soft, som er et groft pulver der drysses over en tilhørende lim.

Jeg har på det første kort brugt en grov mørk grøn og en fin lysere grøn, for at skabe en lille mos krans, som jeg har dekoreret med fjer, blomster og æggeskaller.

På det andet kort har jeg brugt Flower soft til at lave sand med.Blyant

Til fødselsdagsscrap kom også denne nye blyants skabelon.

Blyanten er lavet i papir fra My Minds Eye's serie Lucky in Love, og bogstaverne er har fået et lag Flower Soft i farven Strawberry.Trolde

Det er vist på tide at få vist nogle af alle de nye skabeloner der er kommet.

Til Scrappers fødselsdags Scrap, var disse trolde en del af gaven man fik. Troldene kommer samlet på en dobbelt skabelon, og derfor er prisen 10 kr.

Det blev ikke til meget pynt på dem, da jeg synes de er så dekorative i sig selv. Jeg har lavet dem i papir fra Little Yellow Bicycle's serie Acorn Holloway. 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .