RSS

fredag den 9. september 2011

Mini album: Superhelt

Jeg elsker alt hvad October Afternoon laver, men Rocket Age står med længder alle de andre serier. Den passede helt perfekt til fotos fra en superhelte-fest vi holdt, da vores søn fyldt 5 år denne sommer.Her har jeg brugt Birthday-metal skilt fra Karen Foster.


Jeg udover mini album, har jeg brugt knapper, stickers og stempler fra Rocket Age serien. Specielt stemplerne er helt fantastiske hvis du mangler noget til drengekort. Her er en dreng med en raket i hånden!Bamse og astronaut er da de sødeste stempler jeg længe har set!
På flere sider har jeg syet, før jeg limede papiret fast på mini albummet.


onsdag den 7. september 2011

Drengeæske

Har du set den nye Toy Box collection kit fra Crate Paper i butikken? Den var et must-have for mig. Den første ting jeg har lavet med serien er et samarbejde med min søn om at dekorere en æske til hans legetøj. Der er skiftevis små Lego dele og Playmobil sværd/pistoler i æsken!Jeg har pyntet kanten med bånd fra serien og lågen er pyntet med "de ting som kan flyve", efter ønske fra min søn.Tak fordi du kiggede forbi, og ha' en skøn onsdag!

mandag den 5. september 2011

Sommer

Det har været en meget våd sommer, men heldigvis tittede solen frem engang imellem og indbød til en tur til stranden. Her er inspiration til et sommer-layout, som tager udgangspunkt i October Afternoon's 5&Dime serie.


Jeg har brugt de nye kapsler til at pynte med, og al pynten er fra Miscallany pakken fyldt med goodies!Skyerne er udstandet med Fiskars sky-punch.

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .