RSS

onsdag den 25. april 2012

Konfirmationskort med Spellbinders

Det er jo højsæson for konfirmationer, så det må være på sin plads med konfirmationskort. Jeg er jo ikke den store kort-mager, så jeg har udfordret mig selv ved at tage udgangspunkt i Spellbinders-dies. Kortene er holdt rimelig køns-neutrale.

Jeg har brugt råhvidt og cremet kort (kan købes i pakke med 50 og 100 stk, hvilket jeg synes er meget attraktivt, så jeg altid har et blankt kort ved hånden).

Jeg har brugt Spellbinders Labels 8-die, crosses-two-dies, oval og scallop oval dies samt Grommet tags. Og så selvfølgelig konfirmations-stemler fra Scrapper!

Her er kortene enkeltvis med detaljefotos. Til det første har jeg brugt en embossing folder fra Cuttlebug til baggunden:
Og dette kort har fået lidt bling-blomster:
Og kortet med guld korset:mandag den 23. april 2012

Layout liftet fra Scrapbook Trends

På Scrap-a-mania købte jeg de seneste Cards og Scrapbook Trends magaziner fra butikken. Det er dyre magasiner, men jeg køber dem en gang imellem som en inspirationsbog. Kvaliteten er nemlig bog-agtig og magazinerne er fyldt med fantastisk inspiration.

Jeg har en anelse amme-hjerne, så jeg tænkte, at jeg ville lifte et layout for at gøre hele processen lidt nemmere og hurtigere. Jeg bladrede igennem bogen for at finde et layout jeg kunne bruge som inspiration til det farvestrålende Childish-Things papir fra Fancy Pants.

Jeg fandt et layout af Susan Weinroth, som var lige min stil!


Jeg tog et 10x15 foto og skar et mønstret ark i samme størrelse. Tog noget stribet papir, som jeg skar i 20x7cm. Jeg limede papirdelene på hvidt karton.


Inden jeg satte dette lag på baggrundspapiret syede jeg en bort fast på symaskinen. Brugte 'net' fra butikken og en stjerne-bort, jeg havde udskåret fra et af mine mønstrede ark.


I toppen af layoutet satte jeg nogle billetter fra min 'stash'.


Så udskar jeg stjerner i forskellige farver med Spellbinders og pyntede med lidt bogstaver og journaling.


Her er mit færdige liftede layout - rimelig tro mod det oprindelige design og alligevel meget anderledes. Vil tro det tog ca. en halv time at lave layoutet, da jeg først havde fundet papir og det layout jeg ville lade min inspirere af. Så brug af skitser eller at lifte et layout er helt klart med til at øge produktiviteten :-)
Og fotos af de papirer jeg har brugt på layoutet:

Fancy Pants - Childish Things - Big Boy Guy Fancy Pants - Childish Things - Recorder 
Fancy Pants - Childish Things - Imagination Fancy Pants - Childish Things - Snacktime
Fancy Pants - Childish Things - Playtime
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .