RSS

fredag den 13. juli 2012

Let's toast

Jeg har lavet en vin tag til et bryllup med Let's Toast die fra Die-Namics


Jeg har brugt papir fra Jillibeans serie Neopolitan Bean Bisque, til skiltet er brugt spellbinders die Label Thirteen, stemplet er scrappers eget design, de små "paper roses" er fra Marianne Design, og så har jeg lavet 2 små glas med die fra samme sæt, som jeg har givet et lag glossy og lidt Diamond Dust.

onsdag den 11. juli 2012

Skabelon-T-shirt Dame

Med en T-shirt til Herre/drenge skulle der jo også være en til pigerne.


Jeg har lavet t-shirten i papir fra Avalon serien, og æblet er klippet ud fra et af arkene, hvorpå jeg har stemplet med det nye "tillykke søde" stempel, jeg har stemplet med rød og brugt klar embossing pulver ovenpå.


T-shirten her har både fået et lille mærke i nakken, samt et lille mærke i siden.

mandag den 9. juli 2012

Skabelon T-shirt Herre

Så er det blevet Mandag og min uge på bloggen, og jeg har 2 nye skabeloner i denne uge, den første er denne T-shirt.

Egentlig var jeg ved at lave nogle andre skabeloner, men så så jeg den nye die fra Die-namics, og jeg blev så inspireret at jeg straks fandt et føtex katalog og slog op på tøjsiderne.


Jeg har brugt det nye stempel "du får mig til at smile" samt en bil fra Hero Art sættet "Going", jeg har brugt sort embossing til begge stempler og malet med memento markers.

søndag den 8. juli 2012

Til en ven

Friends always, hvem kunne ikke tænke sig at modtage sådan et kort :) jeg har brugt blå karton som basis for kortet, hvid karton der er embosset med denne dies - der er 2 i et sæt så mange muligheder :) papir har jeg brugt lidt rester fra denne pakke. Frimærket er en spellbinders, og stemplet i midten er nyt scrapper har fået fra hero art. Jeg har farvelagt det med memento. Til sidst et par halv perler i pink.

Rigtig god søndag til Jer alle
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .