RSS

lørdag den 26. november 2011

Julekjole & Konkurrence

Er der en designer gemt i dig ???

Med denne nye skabelon er der jo uendelige muligheder for selv at designe lidt, og jeg vil så gerne se hvad i kunne finde på.

Derfor en lille design konkurrence til jer alle: brug gine-skabelonen og design tøj dertil, bliv inspirert af julefrokosten, nytårsfesten eller af tøjet til konfirmanden ???
Temaet er frit, så slip fantasien løs !!!

I har resten af 2011 til at være kreative i, vinderen bliver fundet i uge 1 2012.

Læg en kommentar med et link til kortet.


.......................................

 
Her er så endnu et bud på en kjole, igen juleinspireret.


Jeg har brugt den ene overdel fra skabelonen, bunden af kjolen er et firkantet stykke, foldet efter hulmønstret i bunden. Papiret er fra Bo Bunny Father Christmas Collection.En række sten som dekoration på kjolens overdel. Grangrene og kristtjørne under teksten, stemplet med jule kapsel stempel, de små hjerter er lavet med Martha Stewart punch. Hjerterne og grenene har fået glossy, grenene har også fået lidt Diamond Dust.

Kig med igen i uge 50, der vil jeg komme med et par nye ideer til kjoler.

fredag den 25. november 2011

Jule alf


Inspireret af Julemandens hjælpere, har jeg forsøgt at lave et jule alfe costume, med glimmer og stjerner. Jeg har taget udgangspunkt i den ene kjoleskabelon og klippet lidt af længden/klippet takker. Jeg har brugt Echo Parks Season's Greatings blok.


Den lille slikstok er lavet af fimo ler, jeg har bundet en lille tag fast derpå, hvor jeg har stemplet med et af jule kapsel stemplerne. De små stjerne er en "rest" fra en udstanset bort. Efter at have syet rundt i kanten af kjolen lagde jeg en tynd streg glimmer lim.

torsdag den 24. november 2011

Skabelon-GineSå er der endnu en skabelon i butikken, og her skulle der være rig mulighed for at udfolde sig i alle stilarter.
Sammen med skabelonen til ginen følger 2 forskellige kjoler, men disse kan jo varieres i uendelighed. Til denne har jeg brugt skabelonen med skulderstropper, klippet lidt af længden og klippet et aflangt stykke jeg har foldet et par gange, inden jeg satte det under kjolen. Papiret er fra Authentique juleserie.Foroven på kjolen har jeg brugt 2 stykker bånd, det samme bånd har jeg brugt i bunden af kjolen.
Den lille prismærkat blev sat på med sikkerhedsnål, og fik et lille guldhjerte med Crackle Accent ovenpå. Halskæden er syet fast ude i siden, så den hænger løs.Oven på båndet har jeg sat en sommerfugl, den er lavet med en ny punch, der kan punche sommerfuglen ud i 3 forskellige: en der er hel, en med få huller og en som den der sidder øverst her med hulmønster. Jeg har lavet alle 3, sat dem oven i hinanden og givet den øverste Crackle Accent.

tirsdag den 22. november 2011

Mini kort med stempeltryk


Jeg har været ved at lege lidt med nogle af de nye stempler fra butikken, og selvom temaet på stemplerne var noget andet, blev jeg lidt juleinspireret, og har derfor forsøgt mig med et par julekort.


Til det første kort har jeg brugt grenen fra stemplerne her, jeg har tegnet en cirkel først til at stemple efter, og stemplet med 2 forskellige brune farver cats eye, dryssede med klar embossing pulver på hele motivet, så alle grene blev blanke. Derefter lagde jeg glossy på nogle af grenene og dryssede med Diamond Dust som giver et sneagtigt udseende, jeg har limet små røde perler og en rød sløjfe på.Til den anden krans har vjeg brugt grenen fra stempelsættet her, igen har jeg tegnet en cirkel til at stemple efter og stemplet med forskellige grønne cats eye, den fik også embossing pulver og derefter glossy og Diamond Dust. En lille sløjfe og et laksejl i midten, samt et par rhinsten rundt omkring på kransen.

mandag den 21. november 2011

3 små tags

Så er det blevet min uge på bloggen igen, og jeg vil starte med at vise jer 3 små tags jeg har lavet med denne die fra Marianne Design, her følger både en die til selv tag'en samt dies til 8 forskellige små knapper med.


Til den første tag har jeg brugt et lille stykke tyl bånd, klippet til i en lille kvadrat, ovenpå en kvadrat og et hjerte, begge lavet i papir fra Echo Park Holly Jolly Christsmas paper pad.
Alle dele er sværtet i kanten med Distress Ink pad i walnut stain.
Det lille hjerte har jeg syet på, og til slut har jeg lavet en lille knap i samme papir, givet den lidt glossy og glimmer, da den var tør bandt jeg et lille stykke snor i.Til tag nr 2 har jeg igen klippet 2 små kvadrater, denne gang i papir fra Echo Park Season's Greatings paper pad. Jeg har sværtet alle kanter, og syet rundt i kanten af den største, igen har jeg brugt et stykke tyl bånd, jeg har klippet et aflangt stykke og rynket det sammen med en lille tråd, så det fik en blomster lignenede facon, limede det på med min limpistol, og i midten limede jeg en klar knap, inden da havde jeg under den klare knap, limet 2 knap papir knapper i forskellig str, lavet med dies fra sættet.
Jeg bandt en lille snor igennem knappen og bandt en lille plast tag derved, på denne er limet et lille hjerte fast, lavet med Martha Stewart punch.Til den sidste tag har jeg igen klippet en kvadrat, denne gang i julepapiret fra Imaginisce, det store N er lavet med alfabet die fra Sizzix: Go Go Boots, hvor jeg har syet oveni.
Noel er skrevet med denne lækre dymo, hvortil der følger hele 3 alfabet.
Til sidst fik ciklerne på papiret lidt glimmer lim.

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .