RSS

lørdag den 15. december 2012

Spellbinders julerose

Spellbinders har lavet den flotteste julerose die. Min julerose har jeg limet på en klemme, men den kan bruges til alverdens andre juleprojekter: kort, gaver, dekorationer, æsker osv.
 
 
Her er klemmen med julerosen sat på en gavepose. Men lige nu pynter den faktisk i mit scrapværelse ved at være sat fast på en tidsskriftholder.


Jeg har sværtet min rose i kanten og givet den lidt bling. På bladene har jeg slebet med sandpapir på det prægede mønster.


Husk, at der er 15% på Hero Arts og Lawn Fawn stempler i denne weekend.

Og husk også at sende et hjemmelavet julekort til Linda inden 23. december, så du kan deltage i konkurrencen om en lækker scrap-gave!

torsdag den 13. december 2012

Layout med Midway

Her er lidt inspiration til October Afternoons lækre Midway serie. Jeg har brugt 8x8 blok og Tidbits. Pile og piecharts/lagkager er klippet ud af papir fra blokken.


mandag den 10. december 2012

Lag på lag layout

Til dette layout har jeg brugt Echo Park 6x6 blok (den blå For the Record 2) og tilhørende brads. Baggrundspapiret og titel-tag er fra mine gemmer.
 
6x6 papirblokke er perfekte til lag-på-lag layouts som dette, fordi papiret allerede er skåret ud i mindre stykker. Personligt synes jeg, at det er lettere at bruge til denne type layouts, fordi det kan være lidt angstprovokerende at skære et lille stykke af et flot 12x12 ark. Eller er det bare mig? hi hi.
 

 
Er du ellers ved at være klar til jul?

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .