RSS

lørdag den 27. oktober 2012

Krans

Jeg elsker mine små runde punches, og nu kan de også købes hos Scrapper, så jeg ville lige vise et af de julekort som jeg har lavet en del af i år. Dette er lavet med papir fra den nye Echo Park 6x6 pad This & That Christmas.

Jeg startede med at tegne en cirkel på kortet, så jeg havde noget at placere cirklerne efter, jeg limede de fleste fat, og nogle af dem blev sat fast med 3D puder, til sidst limede jeg lidt perler og sten på.

tirsdag den 23. oktober 2012

Julekort med små tags

De små tags på kortet er lavet med spellbinders die Back to Basics Tags, jeg har brugt julepapir fra Imaginisce og guldfolie. Tekst stemplet er scrappers eget design, jeg delte stemplet op, stemplede "god" først, gjorde stemplet rent, og stemplede "jul" nedenunder.

søndag den 21. oktober 2012

Halloween og...Der er jo lige snart Halloween og jeg elsker halloween, det første kort (undskyld billede kvalitet men først nu jeg har fået lavet min phone så der er ok billeder igen) til kortet har jeg brugt papir og banner fra Echo park pakke HER og en spellbinders edderkop booo...

Næste kort er laves igen fra en echo park, stemplet scrapper´s eget og et par knapper med snor.

De sidste kort er små - bruger dem ofte til en buket lille gave og andre små gaver - papiret er rester - igen echo park, og så en stribe tape og et par knapper med snor

Rigtig god søndag til Jer alle
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .