RSS

lørdag den 3. september 2011

Cigar

Så er der endnu en ny skabelon.Til Cigaren her startede jeg med at rive et stykke karton i de to kanter, så det passede ovenpå cigaren, sværtede kanterne godt og lagde et helt stykke nedenunder, hvorefter jeg klippede cigaren ud, det ekstra lag ovenpå skal give virkningen af at cigaren er rullet.
Hele cigaren blev sværtet i kanten, limet på et stykke hvidt karton og syet i kanten.


Til den nederte del af mavebæltet, den i guld, har jeg brugt en spellbinder die Label Twenty-One (der følger mavebælte med på skabelonen- men da pladsen var trang er skabelonen kun halv).
Da guld delen blev lidt for bred, skar jeg et par cm af i midten, lavede en bred rød karton bort og lagde ovenpå og derefter en guld bort lavet med spelbinder die fra Fanciful Holiday sættet.
Jeg har også brugt et par runde og en blomster die og til sidst et stempel.

Bladene er færdige, men blomsterne er lavet med retro flower punch, de har fået lidt glitter paint fra Tattered Angel, farve Hay Ride, som indeholder lidt guld glimmer.

torsdag den 1. september 2011

Held og Lykke

Endnu en Hestesko, denne gang med held og lykke.


Papiret er fra Echo Park Dots & Stripes, jeg har brugt guld embossing til til både tekst og baggrundsstempel. Baggrundsstempelet er fra KaiserCraft og hedder Bubble wrap.Blomster og knapper, i midten af den ene blomst sidder en stor dew drop, med et lille guldhjerte bag.


Til skiltet er brugt forskellige spellbinders: Grommet Tags, circles og Nested Lacey Pennants.

onsdag den 31. august 2011

Tag med sommerfugle

Denne tag er lavet i papir fra My Mind's Eye serien hedder Lime Twist.  Jeg har brugt en die fra spellbinders "Creative Page Tabs" til at lave den mørkegrå top med (på den die findes 9 forskellige modeller) jeg har derefter sat en eyelet i.


Sommerfuglene som er et stempelfra webster's page, har jeg stemplet med pink cats eye og varm embosset med klar pulver, dette har jeg også gjort ved teksten som er fra samme stempelsæt.

Jeg har rundt om de tre øverste lag papir sat et lille pink bånd, samt et lille stykke under lakseglet, lakseglet er lavet med guld og har fået lidt eksta glimmer fra en dertil hørende stempelpude.

mandag den 29. august 2011

Hestesko

Så er det blvet min uge på bloggen, og jeg vil starte med at vise den seneste skabelon, den er måske ikke ny for jer alle, da den allerede har været i butikken i 14 dage.

 Skabelonen er let og enkel at klippe ud, da der kun er en del.

Jeg har valgt at lave kort til et brudepar, men det kunne jo også være et Held & Lykke, eller måske et kort til en heste pige.


Jeg har klippet hesteskoen i guldkarton, stemplet med blomst fra Oktober Afternoons 5 & Dime sæt, som jeg har guldembossed. Tekststemplet er også guld embossed.


Roserne er klippet af et rundt stykke karton, rullet og limet samen med limpistol, de små blade lavet med Martha Stewart punch, og de små hvide blomster med retro flower punch.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .