RSS

lørdag den 26. februar 2011

Mini album med efterårstema

Mens vi venter på foråret, er her lidt inspiration til et efterårsalbum! Intentionen var at vise at en drenge serie også kan bruges til andet end noget med drenge. Jeg ved godt at de valgte fotos har en dreng med, men det kunne ligeså godt have været af mig selv, hele familie, naturen, hunden eller andet.

Jeg har brugt Cambridge serien fra BoBonny til et album fra 7Gypsies. Forsiden er pyntet med ark fra journaling blokken og bort lavet med denne fantastiske punch og Thickers. Stjernerne er klippet ud af et ark papir.


Jeg har sat et lille mærke ind i albummet med mit navn. Stemplerne er fra Imaginisce og det nye personlige stempel. Jeg har malet alle kanter på albummet brun og beklædt indersiden med mørkegrå karton.


På den første side er albummets titel: Aktiviteter vi laver om efteråret. Alle bogstavklistermærker er fra My little Shoebox. Dem kan man ikke få for mange af!Igen har jeg brugt (efterårs)stempler fra Apple Cider collectionen fra Imaginisce (træ og vaskebjørn).


Halvcirklen med grøn kant er fra denne blok. Jeg har brugt lidt distress ink for at nedtone det orange.Jeg har brugt ark fra journaling blokken rundt omkring i albummet. Jeg synes disse ark er en nem måde at pynte sider i et mini album (og på layout), og jeg kan godt lide når noget scrap (endeligt) er hurtigt og nemt... 

Her har jeg udskåret græskar og flagermus med Silhouette og brugt et scrapper stempel.


Jeg har klippet små blade ud af dette ark fra Apple Cider collectionen (tror det er min yndlingsserie fra Imaginisce), for at understrege tema med tørre blade.Denne side blev lidt tom, så jeg tog lidt Scrapper's floss og viklede rundt for at lave en sol.Det var sjovt at vælge et mini album tema, som strakte sig udover flere år, så jeg fik lejlighed til at gennemgå gamle albums og udvælge fotos fra tidligere efterår. Det kan godt anbefales.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .