RSS

lørdag den 26. oktober 2013

TIL DIG

Stemplet i dag er stemplet med hvid og tegnet på. har brugt grå basis, hvid karton og papir fra Echo park, et par klips og bling og en sommerfugl og 3d puder :-)

torsdag den 24. oktober 2013

Held og lykke

Kortet i dag, er igen enkel og på craft basis. Papir er fra studio C, bling er noget nyt scrapper har fået i butik i ruller - man kan klippe i det og lave mindre stykker. Stemplet med scrapper nye stempel og brugt kløver dies

Tak for du kiggede forbi :-)

tirsdag den 22. oktober 2013

Nyt stempel

Scrapper har fået lavet en del nye stempler, bla dette :-) Papiret er også nyt i butikken, og har lækker 2 sidder. Har brugt stjerne spellbinders, punch og clips og 3D puder og lidt blomster :-)

De næste dage vil jeg vise flere hurtige kort med scrapper´s nye stempler :-)

søndag den 20. oktober 2013

Confetti layout med brug af Crafty Cuts circle die

Der kommer også et layout som inspiration fra mig i denne uge. For noget tid siden viste jeg et kort hvor jeg havde brugt en die der udstanser cirkler. Denne die er nu i webbutikken, så jeg kan linke til den. Og den er stadig en FAVORIT.


 Den udstansede rektangel er 10 cm lang, hvilket passer perfekt i bredden til et normalt foto - og på almindelige kort, for øvrigt! Jeg havde et par billeder liggende som i halv størrelse, som jeg tænkte kunne bruges til et layout sammen med disse skønne udstansede papirer.

Layoutet er desuden pyntet med de små cirkler, som bliver tilbage efter papiret er udstanset. Perfekt confetti!! De fleste er bare limet på, og nogle påsat med 3D puder.

Den lille die fra Crafty Cuts fås også i andre mønstre (stjerner, blomster). Se dem her. Den med stjerner er da perfekt til julekort :-)
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .