RSS

torsdag den 2. februar 2012

Julelayout

Et julelayout med Echo Parks Season's Greetings serie, som har de flotteste julefarver!
Jeg har brugt et par forskellige grønne nuancer karton til baggrund, lag på lag.


Julekuglerne er udskåret med nogle gamle QK dies i Tim Holtz kraft-core karton. Det er ikke i webbutikken, så vidt jeg kan se, men Linda har flere farver og det er fantastisk! Så skriv og hør hende hvad hun har eller hvornår det kommer på nettet. Det fede ved papiret er at man kan embosse det (jeg har brugt embossing folders med snefnug og tal) og bruge sandpapir på prægningen for at få papirets kerne frem.Den lille brad med "24" er fra et sæt med 8 stk tal-brads fra Jenni Bowlin. Skriv og spørg om der er flere tilbage, hvis (du som mig) bare må ha' dem!

onsdag den 1. februar 2012

Kort til drenge

Scrapper har fået en ny drengeserie hjem fra Ruby Rock-It. Jeg har lavet et par kort med serien.
Bilerne er udstandset med de nye "Cars" dies  fra Marianne Design (kaldes stencils). Ligesom Spellbinders kan de både udstandse og præge. Den åbne vogn har jeg givet glossy accent og den anden bil har jeg præget ved at bruge embossing pads (pt. udsolgt, men kommer igen), fremfor en skæreplade og køre dies+papir igennem BigShot igen.


Der kommer mere med serien senere på ugen.

mandag den 30. januar 2012

Scrapper banner

Så blev det igen min tur til at komme med lidt inspiration og i denne uge har jeg en masse nye ting, så kig endelig tilbage igen!

Dette banner har godt nok været længe undervejs...Er jeg den eneste som er igang med tusind projekter på én gang og derfor kan glemme alt om et par af dem, eller miste min oprindelige ide og må vente til der dukker en ide ny op, der tillader at gøre det færdigt?


Nå, men ihvertfald har jeg nu endelig lavet et banner til Linda, som tager udgangspunkt i Spellbinders banner og ovale/runde dies. Da jeg ikke har det banner sæt med dekorativ blonde kant har jeg brugt forskellige border punches og påklistret en dekorativ kant i stedet for.

Jeg har pyntet med diverse blomster, knapper, bling, brads og kapsler fra butikken. Et banner er altid en god anledning til at få brugt noget papir og en masse pynt fra skufferne :-)

Jeg har syet en kraftig grøn snor fast øverst på hver flag til at hænge banneret op med. Linda har nogle små pakker med farvekoordineret snor, men jeg kan ikke lige finde dem i webbutikken.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .