RSS

mandag den 30. januar 2012

Scrapper banner

Så blev det igen min tur til at komme med lidt inspiration og i denne uge har jeg en masse nye ting, så kig endelig tilbage igen!

Dette banner har godt nok været længe undervejs...Er jeg den eneste som er igang med tusind projekter på én gang og derfor kan glemme alt om et par af dem, eller miste min oprindelige ide og må vente til der dukker en ide ny op, der tillader at gøre det færdigt?


Nå, men ihvertfald har jeg nu endelig lavet et banner til Linda, som tager udgangspunkt i Spellbinders banner og ovale/runde dies. Da jeg ikke har det banner sæt med dekorativ blonde kant har jeg brugt forskellige border punches og påklistret en dekorativ kant i stedet for.

Jeg har pyntet med diverse blomster, knapper, bling, brads og kapsler fra butikken. Et banner er altid en god anledning til at få brugt noget papir og en masse pynt fra skufferne :-)

Jeg har syet en kraftig grøn snor fast øverst på hver flag til at hænge banneret op med. Linda har nogle små pakker med farvekoordineret snor, men jeg kan ikke lige finde dem i webbutikken.

2 kommentarer:

KFE Design sagde ...

Det er et utrolig fint banner - det må vi da alle som scrappere have på vores dør. Jeg lavede et banner til jul, men jeg har virkelig lyst til at lave dette banner også. Tak for ideen.

Gitte sagde ...

Flot kort. Den spellbinder er lige kommet på min ønskeliste. :-)

Send en kommentar

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .