RSS

fredag den 12. juli 2013

Giraf på kort

 
Har leget med det nye skønne stempel fra Lawn fawn, super sødt syntes jeg :-)
 
Jeg har brugt grøn som basis, hvid over hvor jeg har stemplet græs direkte på. Giraf, fugl og sten har jeg stemplet og farvet med memento og klippet ud og sat på med 3D puder.
 
Rigtig god aften til dig

tirsdag den 9. juli 2013

Vin kort

Dette stempelsæt er også et nyt i scrapper´s butik. Jeg har her lavet et vin kort - som jeg syntes pifter flasken op man har med i værtindegave eller giver til en fødselsdag.
 
Jeg har brugt dette sæt, stempel på rester fra denne blok,  klippet ud og sat på med 3D puder, selve "kortet" er denne dies
 
Rigtig god tirsdag til alle :-)

mandag den 8. juli 2013

Bee mine....

 
Scrapper har fået det skønne stempelsæt hjem med bien "bee mine" nøj hvor er den sød syntes jeg og et lille lækkert sæt :-)
Jeg har her brugt hvid som basis, 2 striber tape, strickkers fra studio C, en knap og snor. bien har jeg malet med memento
 
Rigtig god mandag :-)


søndag den 7. juli 2013

På tur (med diverse Echo Park Paper)

Ugens sidste inspiration fra mig er et layout lavet på træpapir fra All about a boy serien. Til pynt har jeg brugt et par journaling cards fra Photo Freedom serien og diverse stickers fra samme pakke. Træ kameraet er fra denne pakke fyldt med træ kameraer fra Prima. 


Jeg har et stort areal med 'white space' på layoutet, og har pyntet det bare område ved at sy oven på træstrukturen. Her er et nærmere kik på hvordan det kom til at se ud: 
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .