RSS

fredag den 19. august 2011

Michalis' geder

Dette layout er lavet med papir fra en 8x8 blok. Jeg ville se hvordan jeg kunne bruge de mindre stykker papir til et 12x12 layout, og endte op med et 'grid-design'. Jeg har brugt 5&Dime blokken og den tilhørende Mischellany pakke til pynten. Og Fiskars sky-punch.
De store bogstaver er udskåret med QK fra et selvklæbende kork-ark.

onsdag den 17. august 2011

Kort til den nye hundeejer

Selvom jeg ikke er den store kort-mager, så prøve jeg engang imellem at lave et kort. Dette kort er til en person, som netop har fået en hund.


Dette kort er lavet på en orange bund med ternet papir fra OA's 5&Dime blok. En scallop Spellbinders, et par små brads og en stor. Hundehuset og hunden er klippet ud af et ark fra samme blok.

mandag den 15. august 2011

Ugens udfordring - layout med stempler

Som noget nyt vil Scrapper's designere stå for bloggen én uge ad gangen, og jeg har fået æren af at starte.

Jeg vil starte ugen med en udfordring og chancen for at vinde en præmie fra butikken. 
Jeg vil selv gerne til at bruge flere stempler på mine layouts, men synes det er en udfordring. Det har jeg ladet mig inspirere af, og ugens udfordringen går derfor ud på at lave et layout hvor du bruger stempler.

Jeg har lavet to layouts til inspiration. På det første har jeg brugt camping stempler.


Jeg lavede først en skitse på noget papir, for at se hvor stemplerne skulle placeres for at passe sammen. Bagefter kopierede jeg deres placering til mit baggrunds karton.Titlen er lavet med Røde Thickers til titlen. Bogstaverne var ikke samme røde nuance, som på mit stribede papir, så jeg malede dem med tuscher. Det fungerede perfekt.


Det næste layout har forskellige runde Scrapper stempler, en bamse fra October Afternoon og boble-plast.


Jeg har stemplet i bundet af baggrunden med et boble-plast stempel. Jeg har embosset med clear zing for at få lidt texture.Jeg har pyntet med forskellige brads, f.eks. cykel brad. Brugt lidt mist og sat cirklerne på med små 3D puder.


Håber du er blevet inspireret til selv at lave et layout med stempler. Du har ugen ud til at være med i udfordringen. Skriv en kommentar til dette indlæg senest den 21. august med et link til dit layout/kort. Hvis du ikke har en blog eller et online galleri kan du sende foto til tbrandtlassen @ gmail.com.

Jeg håber I tager godt imod bloggens første udfordring og har lyst til at være med. Jeg ser frem til hvad I finder på med jeres stempler.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .