RSS

torsdag den 7. april 2011

VIND en billet til scrap-a-mania

Hvis du tilføjer dig som fast læser af Scrapper.dk blog, og samtidig skriver en lille kommentar i denne her tråd, så har du chancen for at vinde en billet til Scrap-a-mania, som afholdes den 16. og 17. april i Roskilde. Har du en billet, så kan den byttes til en ny billet, som kan bruges til næste Scrap-a-mania til efteråret. Linda, Scrapper.dk

onsdag den 6. april 2011

Converse All Star

Jep, ny skabelon på vej, kan købes fra på søndag, hvor butikken er med til Kreativ Dag.


Sålen på skoen er lavet i 2 lag, først det sorte og ovenpå den hvide, der sættes på helt i bunden af den sorte så der kommer en lille sort kant frem. Jeg har klippet den hvide sål over for at sværte kanten lidt.
På den ene halvdel har jeg lavet en sort og en hvid syning, på den anden har jeg syet xxx.
Her lidt tættere på syning, eyelets og snørrebånd.Og her et par billeder bagfra kortet, for at vise hvordan jeg laver det dobbelte kort.

Jeg klipper altid mønster papir efter skabelon, samler det hele på hvidt karton, og syr rundt i kanten. Derefter klipper jeg det ud, så der er et par milimeter hvid kant tilbage, pynter med snørrebånd, tekst og sten.

Til det dobbelte kort bruger jeg to stykker, på det der skal være bagside laver jeg en fold, ca 2-3 cm nede fra toppen (kan variere på f. eks runde kort), limer de to ark sammen foroven, limer/taper figuren fast på forsiden, ca 1/2 cm fra toppen.
Til sidst klipper jeg rundt om figuren så der er 3-5 mm tilbage af det farvede karton.

Det er kun bagsiden af kortet der skal have en fold.

mandag den 4. april 2011

Forårskuvert

Det er ved at være påske/forår. Hele serien fra Ipis Design er meget forårs-agtig, så den har jeg brugt til at lave nogle små alsidige kuverter, f.eks. til gækkebreve, påskefrokost-værtindegave eller et gavekort til en konfirmand.Kuverterne er meget nemme at lave. Skær en strimmel af et dobbeltsidet mønstret ark. Jeg har lavet to eksempler i forskellig højde og bredde.  


Skær en tynd strimmel til 'mave-båndet'. Begge dele folder du, evt. med falseben, så mavebåndet kan nå rundt og blive limet sammen på bagsiden. 


Vælg et andet stykke papir og brug en borderpunch til at lave en dekorativ kant. 


Riv den anden kant i en passende bredde.


Og brug sværte, hvor du synes det passer, og lim mavebæltet på kuverten. Du akn se syderne på kuverten eller samle dem med brads. Eller blot lade dem være åbne, men samlet af mavebæltet.


Så skal kuverten bare pyntes. Jeg har brugt scrapper's spools, brads og hæklede blomster fra Kaisercraft.  


Klip eller afrund evt. hjørnerne, og udstands et hul i toppen.


Jeg har pyntet med sommerfugle: Spellbinders og MS-punch. Den ene sommerfugl er stemplet på kortet med MS stamp and punch.Den lille sommerfugl er dækket af Liquid Pearls og den store har fået sværet noget på kanten af vingerne (det er let at vaske af fingrene bagefter).


Du kan også udstandse en cirkel og stemple tillykke på den, så kan kuverten bruges til f.eks. en gave (gavekort/teaterbillet). Dette tag kan naturligvis sættes på kuverten på mange måder.


Du kan også putte et gækkebrev ned i kuverten. Se hvordan du laver et gækkebrev med punches her.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .