RSS

lørdag den 8. februar 2014

Julelayout i februar

Et lidt forsinket julelayout med Echo Park 'tis the season collection (http://www.scrapper.dk/pi/EPP_Tis_The_Season_Collection_Kit_12x12_6119_155.aspx

Jeg har brugt et par forskellige ark papir, et journaling card, border stickers og udklippet banner og kristtorn fra papirarkene. Alfabetet er også del af collection kit. 


fredag den 7. februar 2014

Dylusions spray

I lørdags til fødselsdags Scrap, legede vi lidt med dylusions spray, her et par bud på hvad alt det farverige papir kan blive til: torsdag den 6. februar 2014

Chokolade...Et par chokolade kort, lavet med firkanter punch og de nye chokolade stempler.

Der var lidt af en udfordring at få lavet chokolade pakket ind i papir med pæn bagside. 

Jeg valgte at klippe et stykke karton svarende til 6 store firkanter, jeg punchede 4 store brune firkanter ud, sværtede kanten og limede på, punchede yderligere 2x4 firkanter i forskellig str, sværtede og satte på med 3D puder. Rev et stykke guld papir i kanten, og limede på den nederste del, hvor der ikke er chokolade, rev også et stykke mønstret papir til, limede på og bukkede ender ind bag ved. Jeg skar dernæst et dobbelt kort til, svarende til chokoladen, og limede til sidst chokoladen på kortet.

Det blev til ret mange lag, og min ide om at punche bidemærker i det end stykke virkede ikke så godt, og det endte med at jeg måtte klippe det med en sals.


onsdag den 5. februar 2014

Bølgepap kortKortet i dag er lavet med bølgepap på bølgepap :-) lidt snor, et par eye-let, sommerfugl og bling

Rigtig god aften 

tirsdag den 4. februar 2014

GummistøvleHer er et par billeder af skabelon nr. 118 Gummistøvle. Jeg har lavet den i lækker blomstret papir fra pebbles, og med koksgrå sål. Lyserøde snørebånd med et lille stykke tape i enden, pyntet med en enkel blomst og et par skyer og dråber fra studio calico.

søndag den 2. februar 2014

Fødselsdags Scrap

I går holdt Scrapper fødselsdags Scrap, og jeg vil gerne sige tak til Linda & Tommy samt alle de fremmødte, for en rigtig hyggelig dag.

Jeg havde til anledningen lavet 2 nye skabeloner, samt en del kort til inspiration, som jeg gerne vil dele her på bloggen i nær fremtid. 

Her er billede af skabelon nr. 117 Snegl
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .