RSS

fredag den 30. november 2012

Sølvhvid julekort

Idag har jeg lavet et julekort i sølv og hvidt. Jeg har lavet det 15 x 15 med hvid som bassis. på 3D puder er der sat en rest sølv på jeg havde i gemmer,og et stykke hvidt karton oven på sølv, hvor jeg har brugt det smukke stempel fra hero arts, embosset med sølv og en bling i midten :)
 
Rigtig god fredag aften :)

onsdag den 28. november 2012

Juletræ

Idag er det igen et kort hvor jeg har leget med den nye embossing folder fra TH, først hvid karton som grundmodel, farvet papir fra denne blog, hvid karton jeg har embosset (tør) sammen med pladen fra TH som gør at der er et felt i midte der ikke er noget. Jeg har farvet tør embosset med distress ink. har brugt denne til at påføre med. Juletræet er en die fra marianne disign, træet er sat på med 3D puder, sluttede af med lidt bling :)
 
 
Tak for du kiggede forbi :)

tirsdag den 27. november 2012

Mit yndlings værktøj
Første yndling er min nye tape gun, ikke nok med den er lyserød er den også fantastisk. Den er nem at betjene og så kan den nemt gå helt ud til kanten.
Næste yndlings er min skæremaskine. Den skærer fantastisk, og er nem at betjene og nem at ha i tasken når man skal til crop + jeg har skåret rigtig meget med samme kniv - normalt slider jeg knivene rigtig hurtigt.
Sidste yndlings er min glossy, jeg køber altid de små flasker for så får jeg den brugt inden den er tørret til. Glossy´en bruger jeg både til at lime med OG oven på ting, foreksempel til 3D effekt og en blank overflade :)
 
Hvad er dine yndlings værktøj ??


mandag den 26. november 2012

God Jul

I denne uge er det julekort I vil se fra mig. Dette julekort har jeg lavet i lilla.Hvidt kort som grund model, Så har jeg sat et stykke lille papir på fra bloggen her, derefter har jeg tør emboset,har brugt embossing plade OG brugt embossing difusser fra TH og farvet med lille distriss ink. det er sat på selve kortet med 3D puder. Jeg har brugt scrapper´s eget stempel God jul, hvidt bånd og en stjerne nål.
 
I morgen vil jeg vise mine vigtigste værktøjer jeg bruger hver eneste gang jeg scrapper :)
 
Rigtig god mandag til Jer 
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .