RSS

fredag den 5. september 2014

HurraKortet hurra er med scrappers eget stempel. Har tør embosse "smile" på den blå baggrund. Stjerne og "sol" er lavet med spellbinders

torsdag den 4. september 2014

Tag

Et lille indlæg fra mig i dag, med en lille tag, lavet med Nellie snellen multiframe tag 4, jeg har brugt en stjerne die, lagt på tvært af kortet til stjerneborten. Til pynt et par papirsblomster, forskellige rhinsten, og i toppen har jeg brugt strimler af en super small washi tape.
tirsdag den 2. september 2014

I love you layout

Så gik der sommer i den, og ingen tid til at være kreativ! Men her er endelig et nyt layout - Dette layout er lavet med Echo Park Head over Heels collection, som er min seneste favorit. Også til drengelayouts! Har tilføjet stickers fra That's my Boy-collection, lidt washi-tape og doodles. I love you-teksten er fra et journaling kort i kittet. Det er klippet til og brugt som titel.
søndag den 31. august 2014

Skabelon ur

Her er så billede og en lille forklaring til den nye skabelon.


Det er helt sikkert nemmest at bruge spellbinders cirkel dies til at skære urskiven ud med, har du ikke mulighed for dette, vil jeg anbefale at skære den inderste skive (den som jeg har lavet hvid) en smule større, så du er sikker på at den øverste skive dækker i kanten.
Når skabelonen klippes ud, er det meningen at det stykke der skal fungere som rem (x2) passer ind i urets bagside: Jeg har brugt blank og mat guld til mit ur, remmen er lavet i brun papir med stofoverflade. Jeg brugte en rund punch til at skære ud i den hvide skive, og lavede en tilsvarende i guld og lagde deri, de små tandhjul er lavet med en memory box die. Husk at sætte visere på uret, inden det samles helt, så bagsiden af din brads bliver skjult.

God søndag til jer alle.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .