RSS

fredag den 31. august 2012

Drengekort

Jeg har haft en Echo Park serie (A Boy's Life) liggende siden februar. Jeg har haft så mange planer for det sæt, men ikke nået færdig megt noget af det - og inden jeg fik set mig om var det udsolgt i butikken. Nu har jeg valgt at tage hul på det igen. Måske har du det liggende ligesom mig?


Jeg har skåret et kort ud af blå karton, i en farve som matchede mit mønstrede papir (8,5x5.5in). Derefter har jeg sværtet kanten på det mønstrede papir med grøn Distress ink, for at gi' det en god kontrast til det hvide papir jeg har lagt bagved.


Jeg har pyntet kortet med de fede filt ikoner fra Ruby Rock-it og de små perle-bogstaver. Og stemplet finder du her.

Rigtig god weekend, hvis jeg ikke når at få mere på bloggen i denne uge.

tirsdag den 28. august 2012

Note to Self mini-album (med opskriftsbog)

Et lille album til minde om den dag jeg var super-mom, og tog i Valbyparken til middelalderfest med to 5-årige og en nyfødt! Heldigvis gik det godt, og vi havde en skøn dag...

Dette mini album er lavet af en opskriftsbog fra et supermarked. Størrelsen var perfekt til 15x15 fotos og i kraftig karton! Jeg gemmer altid den slags 'reklame', som har scrap-potentiale. 
Og her er jeg begyndt at lime mine fotos ind på siderne:Jeg har udelukkende brugt Echo Park's Note to self collection kit. Alle mønsterpapirer er skåret ud i 15x15cm og pyntet med klistermærker, journaling card og borders fra kittet.

Mine fotos er fremkaldt hos foto.com i 15x15 med hvid kant. Det er blevet mit yndlingsformat til mini albums i øjeblikket, og fungerer også særdeles godt med 6x6 papirblokke.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .