RSS

fredag den 8. juni 2012

Note to Self dobbelt layout

Jeg laver meget sjældent dobbelt layouts, men efter jeg er begyndt også at lave layouts i størrelsen 8,5x11 inches synes jeg, at det er blevet meget nemmere.

Dette dobbelt layout er lavet med Note to Self collection kit fra Echo Park. Det er så skønt at arbejde med disse kits forbi man får al papir, pynt og bogstaver samlet. Specielt dette kit er et af mine yndlings fra EP.


Og her er siderne enkeltvis:Og endeligt lidt detajlefotos af min pynt, som er en blanding af stickers og udklippede 'ting' fra forskellige papir:Håber det inspirerer til at få lavet et dobbelt layout.

tirsdag den 5. juni 2012

layout med banner

Jeg elsker bannere! De er meget dekorative på layouts og kort - og de er samtidig en fabelagtig måde at få brugt en masse forskellige matchende papirer.


Jeg fandt et foto som passede perfekt i farverne til (ja, nogle gange vælger papiret fotoet, fremfor omvendt...) papiret fra Fancy Pants "Be You" collection. Jeg tilføjede nogle matchende ensfarvede ark og gik igang med at klippe bannere i forskellige længder og breder.

Jeg har skrevet min journaling rundt i kanten af papiret for at gi' en ramme til layoutet, og sat min titel fast på endnu et banner.Titlen er skrevet med Thickers Eric. Jeg har viklet twine rundt om to bannere, og pyntet med sort bånd m. stjerner fra Crate Paper's Toy Box collection.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .