RSS

onsdag den 6. juli 2011

Min model

Det er ofte en udfordring at få brugt de lyserøde ark papir i en kollektion, når man har en søn. Men det skønt at få lidt andre farver i albummet, så engang imellem tager jeg udfordringen op!

Til dette layout har jeg brugt Echo Park Playground kollektionen. Jeg syntes dette lyserøde ark var så fint, at jeg valgte at bruge det som baggrund og holde min pynt på et minimum.


Jeg har klippet et par journaling/pynt ting ud fra et ark og pyntet med diverse klistermærker fra stickers-arket. Alfabetet er et gammelt fra skuffen.


Jeg har lavet lidt hvid splatter på siden. Du kan bruge almindelig akrylmaling fortyndet med et par dråber vand og dryppe det fra en pensel.

søndag den 3. juli 2011

Uhuuu..
Jar været igang med at lege, med de nye ugle stempler fra Donna. De er da for skønne de ugler - elsker ugler (og stjerner ggg) Har stemplet dem med sort memento og farvelagt med Memento Makers
Har brugt de skønne perler på pigen og drengen har jeg været ved leget med de nye kapsler - fede farver der er kommet hjem. Igen har jeg haft gang i min punch fra fiskars
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .