RSS

lørdag den 2. marts 2013

Kort til manden

Lawn Fawn's Dad's Day stempelsæt er perfekt til maskuline kort. Til dette kort har jeg brugt en beige kort bund og klistret echo park 'Everyday eclectic' grønt papir derpå plus hvidt karton pyntet med tre slips i forskellige maskuline nuancer. Kortet er pyntet med grønne dew drops og et klistermærke fra October Afternoon 'Midway'.

Take it easy kort

Så er jeg tilbage i Danmark efter to måneders rejse, og mens vasketøjet kører i vaskemaskinen og babyen sov, så fandt jeg lidt scrap frem. Naturligvis!

Jeg fik lavet dette kort. Jeg har brugt lyserødt karton til kortet og pyntet med washi tape. Ovenpå er et journaling kort og hjerte klistermærker fra Écho Park 'Everyday Eclectic'.

Jeg har brugt Lawn Fawn stempel til lænestol og tekst. Akrylstempel med teksten var oprindeligt lige, men jeg satte det på stempelklodsen, så det kunne klippes ud til et lille banner.

torsdag den 28. februar 2013

Brug af washi tape


Jeg skulle sende en pakke til en på sjælland, og når jeg pakker ind syntes jeg ofte de er kedelig så jeg bruger næsten altid mit tape - elsker mig tape. Selv på breve sætter jeg ofte en strimmel på.
Pakken har fået en stribe hele vejen rundt og så har jeg brugt min yndlings blomster punch og dekoreret også - det blå stykke papir er bare adressen jeg har gemt :-)

Tapen kan du se bla. HER

Rigtig god dag til alle
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .