RSS

fredag den 15. juni 2012

1 - 2 ......

1 - 2....

De sidste kort i får fra mig i denne omgang er 2 ens - sådan da :) Skitsen igen en jeg har luret i bogen CARD. Papiret er nyt Linda har fået i butikken og du kan se mere HER. Jeg har brugt hvidt kort som basis, rundet alle 4 hjørner med min yndlings hjørne tang. Papiret skåret til og så rundet i hjørnerne. Fiskars punch brugt til lave "notebook" kant på det hvide karton, der har jeg også viklet snor om 2 gang og bundet en lille sløjfe. Jeg har på det øverste brugt stjerne speelbinders, og det nederste æbel spillbinders :)


Rigtig god weekend til Jer alle

onsdag den 13. juni 2012

Love...

Hvem kan ikke bruge en kærlighed´s hilsen :) !

Selve kortet er rødt karton, derefter papir med hjerter Linda har fået i butikken. Jeg har syet hjerte papiret på i hånden med zizag, først prikket huller med en "syl" og derefter syet :) Hjerteren  er skåret ud på big shotten. Bogstaverner fået i mange lækker farver, jeg holdt mig til hvide og sorte :)


Ahhh det gik jo ikke helt som forventet med danmark, men syntes nu det var flot med 2 mål :)

tirsdag den 12. juni 2012

Hip hip hurra


Til dette kort, blev jeg inspirrede af denne skønne kort bog - elsker disse og har efterhånden rigtig mange af dem.. :)

Jeg har brugt hvidt kort, blå karton, og papir fra den nye skønne serie. Den nederste kant har jeg brugt fiskars punch, blå/hvid snor, og en lille tag hvor jeg har brugt et lille stempel som er scrapper.dk`s eget.
De 3 buer er rundet i hjørnerne med hjørne punch - som er fantastisk nem at bruge og ikke sviner ;) Sat på med 3D puder, blomster og tilsidst selvfølgelig bling ;)

Rigtig god aften til Jer alle

mandag den 11. juni 2012

Lille banditErkender jeg er vild med teksten, på et af scrapper´s nye stempel, nemlig dette "til en sød lille bandit" Jeg har stemplet bilen(som er fra et hero art sæt) på nyt papir fra Jillibean der lige er kommet i butikken, græs er  fiskars punch, skyer med 2 forskellige sky punch også fra fiskars. Har brugt blå karton til baggrund, som derefter er sat på hvidt kort med 3D puder - det samme er den ene sky også for at få lidt højde forskel :)

Det var alt fra mig idag, er sikker på vi ses i morgen igen ;)

søndag den 10. juni 2012

Layout med maling og stempler

Det sidste jeg når at vise i denne uge er endnu et layout, hvor jeg har leget med stempler og maling. Jeg har brugt papir fra Echo Park (Note to Self [udklippet tag] og Style Essentials [gråt baggunds papir]) og October Afternoon.

Denne weekend er der Dyrskue i Roskilde, så jeg syntes det var passende at få scrappet et foto fra sidste år, inden jeg fik flere... For at understrege det landbrugsagtige har jeg klippet små dyr osv. ud af et ark fra denne 5&Dime blok.


Og her er lidt detaljefotos af det færdige layout.

Baggrunden har jeg lavet ved først at smøre gesso (hvid akryl maling kan også bruges) på papiret med en spartel.Da det var tørt begyndte jeg at stemple. Jeg har brugt 4 forskellige baggrundsstempler rundt i kanten af mit papir, og for at få min ønskede ikke-perfekt-stempel-effekt, så satte jeg IKKE stemplerne på en klods, men holdt dem bare i hånden. Lod dem dog sidde på det kraftige plast-ark, som de opbevares på i pakningen. Jeg har brugt brun og sort stempelsværte.Og sådan så papiret ud inden jeg satte mine 10x15 fotos og pynt på det:


Jeg brugte bla. disse stempler fra Kaisercraft (og et gammelt jeg havde med hønsenet):

 Texture Clear Stamp - Bubble Wrap Texture Clear Stamp - GridTexture Clear Stamp - Grunge

Den lille marmeladekrukke er et af de nye stempler fra butikken. Jeg har stempler med Memento på kalkerpapir. Det tager lang tid før det tørrer, men ser super godt ud!

Bogstaverne er (naturligvis) Thickers.

Tak fordi du kiggede forbi bloggen i denne uge.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .