RSS

torsdag den 16. august 2012

ResterTil dette kort har jeg brugt rester, syntes man ofte har en masse rester og må erkende jeg ikke altid er god til at få dem brugt. Men her har jeg brugt rester fra Echo park. Igen den lille krukke - hvor jeg har klæbet blomster i - også fra echo park. Har brugt lidt snor, lille mærke og scrapper´s eget stempel :)

Rigtig god torsdag aften :)

mandag den 13. august 2012

En lille blomst eller ..

.... eller flere :) Til dette kort, har jeg brugt hvid karton som selve kort. Derefter en farve. Og så en hvid, hvor jeg først stemplede med dettte skønne glas stempel, derefter lavede jeg græs med marianne dessign dies - græsset er sat på i 2 lag.  Blomsterne limet med glossyen, og så en lille sommerfugl der er en rest punch, en brads myre og en brads mariehøne :) Lavede iøvrigt et hul på hver side af glas åbningen, og trak snor og lavede en lille sløjfe.

Rigtig god ny uge til Jer alle - der kommer et glas kort mere en af dagene :)

søndag den 12. august 2012

Jordbærkort med embossingfolder og Spellbinders

Her er et mini kort med masser af sommerstemning.

 

Jeg har brugt en oval scallop Spellbinders til selve kortet. Bukket et stykke rødt karton på midten, så det passede til den størrelse die jeg ville bruge. Derefter satte jeg min die fast på papiret med washi tape (det ødelægger nemlig ikke papiret, når det tages af igen), så den bukkede kant på kortet ikke ville blive skåret.


Efter kortet er udstandet har jeg kørt den ene halvdel/forsiden igennem en skæremaskine i en embossingfolder med små prikker.De embossede/prægede prikker og kanterne fik lidt distress ink for at imitere jord.


Jeg har brugt en stor retro blomster punch til jordbærets blade og stilk, og har tilpasset blomsten som nedenfor.


Kortet man med rette pyntes med et lille hvidt banner/tag med en stemplet hilsen.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .