RSS

fredag den 20. januar 2012

 
 

Så kommer der et kort mere med stempel :) Igen har jeg brugt tekst stempel, bling og punch. Punche blomsten, har jeg kun stanset ud halvt, så den sidder i selve kortet. Derefter har jeg punchet en hel blomst ud, i sammen farve jeg har sat inden i kortet. Den er sat uden på, og der har jeg brugt glue dot. Simpel og hurtigt kort :)

Rigtig god weekend
Posted by Picasa

tirsdag den 17. januar 2012

 
 
 

Så har jeg været ved leget med tekst stemplet på flere kort :) Dette stemplet med hero art tekst stempel, bånd,igen dymo i lyserød og punchet blomst igennem kartonet og sat samme farve karton bagpå, som tekst stemplet er stemplet med. Bling elsker jeg, og også disse skulle også på :)


Jeg har et mere, lavet med samme tekst stempel og samme punch er brugt - det kommer inden weekenden - rigtig god aften til Jer alle
Posted by Picasa

mandag den 16. januar 2012

Boy..

 
 

Har lavet fødselsdag kort til Noah der blev 8 år. Har brugt papir fra den skønne serie roby rock-it pynten, båndet og filt figurene er også fra serien :)
Til tags har jeg bla. brugt snor og teksten er et stempel Linda har fået i butikken.
Dymoen er skrevet på den lækkere (lyserøde) dymo, med tilhørende 3 forskellige tekster og den ene er der hjerter, stjerner mm, selve tape refill har jeg brugt den blå :)

De næste dage kommer der flere kort, der lavet med det skønne tekst stempel :) Rigtig god aften
Posted by Picasa
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .