RSS

tirsdag den 15. marts 2011

Tags

Jeg har brugt nogle af alle mine rester på at lave nogle lidt mere enkle kort, her er det blevet til et par tags.

Her en rest brun og nogle små stykker mønstrede papir lavet til cirkler og en papirs knap, en lille blomst og et lækkert stempel.


Igen en rest lys brun, et lille hjerte klippet i en rest mønster papir, stjernebrad og en lille rhinsten, og nyt "Far" stempel.


Et par små stykker mønstret papir, til det ene er brugt EK border punch, en lille hvid cirkel lavet med spellbinders, Elefant lavet med Martha Stewart punch.

søndag den 13. marts 2011

Hjerte og Fuglehus

Så er der 2 nye skabeloner.På skabelonen til hjertet er der 3 forskellige str samt 2 forskellige sæt vinger.

Her har jeg brugt eyelets og sølvsnor til dekorationen i den ene bue.
Jeg har brugt die fra Tim Holtz til at lave rosetten med, derpå har jeg sat et par vinger dekoreret med lidt flydende perler.Til stemplet har jeg brugt sort embossing pulver og i kanten har jeg limet Martha Stewart glaskugler i Blue Topaz på med glossy.
De små hjerter er lavet med Martha Stewart punch, og det pink hjerte er limet under en stor dew drop.
Til fuglehuset har jeg brugt en embossing die fra Tim Holtz til at lave træstuktur med, som jeg har fremhævet med lidt brun distress ink. Til den ekstra pyntekant har jeg brugt en border punch fra Martha Stewart. Til blomsten har jeg brugt 2 hvide blomster, trykket dem mod en embossing stempelpude og givet dem sølvembossing med glimmer effect, i midten en lille dew drop med blå papirv under, og lidt grønne blade under. 
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .