RSS

lørdag den 25. februar 2012

Opbevaring af Scrapper stempler

Hvis du ligesom mig har fået en voksende samling af Scrapper's stempler, så er her en simpel ide til opbevaring af dem.Jeg har brugt en stor ring på 3 tommer og sat alle stemplerne ind i den. Hver gang jeg skal bruge et stempel åbner jeg blot ringen og tager det specifikke stempel ud.

torsdag den 23. februar 2012

Lav et layout på 15-30 min

Et simpelt layout med hvid baggrund, som har fået lidt blå og brun mist. Papiret, klistermærker og tag er fra Ruby Rock-It Paper boy serien. Titel er lavet med disse stickers.Det er hurtigt at lave et layout med et par 10x15 fotos og lidt mønstret papir i hver ende. Pynt med borders, tags og stickers og dit layout er færdig på 15-30 min. Det kan man godt have brug for nogle gange, når stakken af fremkaldte fotos bliver større og større :-)

onsdag den 22. februar 2012

Tapestry stempler

Jeg har leget lidt med de nye Rubber Stamp Tapestry. Jeg har tre forskellige kort, hvoraf det med hjertet mangler et stempel. Men formålet er at vise hvordan stemplerne fungerer, så det håber jeg at I kan se bort fra! 

Jeg tør godt love at man kan blive lidt bidt af at eksperimentere med forskellige stemplefarver og mønstre. Nedenfor vil jeg vise hvordan du kan bruge stemplerne til at lave mønstre med trin for trin.

Jeg samlede forskellige nuancer af røde stempelfarver, grøn, blå og gul. Du kan nøjes med en mørkerøde og blot stemple to gange i træk, så fungerer det andet tryk som en lysere rød.

Jeg lagde en die-cut på mit kort der hvor jeg ville lave plads til et stempel, og så gik jeg igang med at stemple uden om. Jeg startede med den store blomst og derefter den lille.

 

Så har jeg stemplet mine blade. Du kan igen bruge flere nuancer af grøn, men jeg har valgt én farve og blot stemplet to gange i træk uden at putte mere farve på stemplet.Og til sidst har jeg afsluttet med en meget mørk blå farve stemplet med den lille blomst og brugt det doodle-agtigt stempel med gul farve (på det ene kort har jeg brugt grå) på tilfældige steder.


God fornøjelse med at lave dine egne kort eller andet hvor du bruger stemplerne til at skabe dine egne mønstre.

tirsdag den 21. februar 2012

Kort til een du elsker

Valentine's Dag var i sidste uge, men her er lidt inspiration til et par hurtige kort til én du elsker. Hver dag er jo en anledning til at sende/give et kort til én du holder af, ikke sandt?

Jeg har brugt 'love' papir fra Echo Park's Playground kit. De små hjerte klistermærker og bogstav stickers er også fra kittet. Hver kort er pyntet med en kageserviet, som er en meget hurtig måde at få stor flot pynt på et kort.  


Dette kort er pyntet med snor, blomster og en knap. Og så har jeg tilføjet lidt hjerter og et love you klistermærke.


Det næste kort har fået et par filt og bling blomster.


 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .