RSS

lørdag den 23. juni 2012

Prinsesse & Bandit

Jeg har lavet et par kort med de nye tekst stempler, samt et par ugler som jeg synes passede perfekt dertil, de er malet med memento markers.

Jeg har brugt følgende farver:
Hoved: Espresso Truffle
Krop, hoved, vinge: Rich Cocoa
Øjne: Toffee Crunch
Næb, klør: Tangelo
Skygge: Summer Sky

Dreng:
T-shirt: New Sprout
Bukser, kasket: Teal Zeal

Pige:
Kjole, øjne: Lulu Lavender
Blonde: Grape Jelly
Krone: Dandelion, Cantaloupe

torsdag den 21. juni 2012

Skabelon-Stilet

Her er så en ny skabelon, kortet er lavet i det lækre papir fra Bazzill, serien hedder Avalon og jeg har valgt at bruge et ark fra 6x6 mini print serien.


På skabelonen sidder der en hæl fast på skoen, samt der er en ved siden af, det var lidt svært at vise hvor den skulle sidde, så enten kan man klippe hele figuren ud, og lime hælen ovenpå, man kan også klippe den af og bruge skabelonen der følger med, som er til at sætte ind under skoen. Her et billede lidt tættere på blomsten, jeg har lavet 3 blomster med spellbinders die der hedder Flower Creations (nr s4-072), bukket bladene lidt nedad, sat dem forskudt og samlet dem med en stor brad, hvorpå jeg har limet en lille rhinsten.

mandag den 18. juni 2012

Træ skabelon + dies

Så er det blevet min uge igen, og som lovet er her endnu et træ.

Jeg har brugt en memento marker i farven "Rich Cocoa" til at male stammen med, jo flere gange der males oveni jo mørkere bliver farven, først malede jeg stammen med streger hele vejen ned, og bagefter tilføjede jeg ekstra, der hvor jeg synes skulle være mørkere.

Jeg har brugt 2 sæt dies fra Marianne design til at pynte træet med, det ene sæt er med græs, fuglehus og fulg og det andet med stakit, fuglehus og fugl.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .