RSS

torsdag den 21. april 2011

En lille karse-have

Her er et lille hyggeligt projekt som børnene kan være med til: en lille karse-have. Klip bunden ud af en mælkekarton og så karsefrø på noget vat og pynt kanten af mælkekartonnen.

Jeg har brugt papir fra Ipis Design til kanten og pyntet med et QK statik (det kan klippes i hånden af strimler som limes sammen,og evt. samles med brads). Græsset er også QK.Jeg har udstandset æggeskaller med MS egg punch og givet dem Crackle accents. 


God påske!

onsdag den 20. april 2011

Crafters Workshop

Op til SAM har jeg leget med skabelonerne fra Crafters Workshop, så jeg kunne demonstrere dem for Scrapper.dk om lørdagen. Det var fantastisk sjovt fordi jeg kunne være kreativ med mist, stempelsværte, tuscher, glimmer på samme tid og få helt forskellige udtryk med præcis den samme skabelon.

Her er et udpluk af de kort/tags som jeg viste fremgangsmåden til. Jeg har brugt en variation/kombination af to skabeloner Flower Frenzy og Zinnia:


På det næste kort har jeg embosset bølger nederst på kortet ved at flytte rundt på skabelonen for hver 'bølge'. Stemplet er fra en tidligere Imaginisce kollektion. De to bannere er udskåret med Spellbinders banner dies.


Her er tegnet rundt i skabelonen og enkelte del er fremhævet med Glossy Accents + glimmer. Tilsidst lidt Scrapper's floss, en knap og en sommerfugl:


Det næste kort er ført embosset med en embossing folder. Jeg har brugt lidt sværte til at fremhæve motivet og derefter har jeg med samme stempelsværte fremhævet mønstret fra en skabelon ved at bruge den som mask.

                                                                                                            
Dette kort har fået sit mønster ved at spraye mist henover skabelonen. En del af mønstret er efterfølgende tegnet op med en tusch. Jeg har udskåret en cirkel med Spellbinders, og dekoreret med et stempel.                                                                                                    


Ey tag pyntet med Glossy Accents og glimmer mist.


Og her er en del af mønstret fremhævet med embossing. Når sværten er tør fra det første mønster du har lavet, så læg skabelonen på samme sted og kom embossing sværte dér hvor du gerne vil fremhæve et mønster. Fjern skabelonen og drys embossing pulver på og smelt det. 
Og et eksempel på hvordan skabelonerne kan bruges på et layout med distress ink. Papiret er fra Ipis Design.

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .