RSS

fredag den 24. august 2012

Giraf

Endnu et kort til den nybagte mor, kom i tanke om et stempel jeg tegnede for lang tid siden. Jeg har farvelagt giraffen med memento markers og brugt papir fra Echo Parks Sweet Day mini pad. Til baggrunden har jeg brugt en embossing die fra cuttlebug.

Tags til den nybagte mor

Efter et par travle dage (fotograf, indkøb, bagning og børnefødselsdag), fik jeg endelig tid til at sætte mig og lave lidt kreativt. Fandt et stempel jeg endnu ikke havde brugt, hvilket resulterede i et par små tags med konfetti, lavet i små papir rester med min fiskars tang.

tirsdag den 21. august 2012

LO med memento

Så fik jeg mit layout færdigt, med teksten: Marcus som Ninja. Jeg valgte at tilføje lidt mere med tush. De 2 billeder er sat på med klæbepuder, til teksten har jeg brugt alfabet fra sizzix "go go boots" samt min dymo. For at rette på min lille tegnefejl i teksten "NINJA" valgte jeg at klippe bogstaver ud i hvidt karton og sætte det ovenpå med klæbepuder, gav det også lidt glossy.

mandag den 20. august 2012

LO med memento - farve og skygger

Jeg har ikke haft meget tid til at scrappe her den sidste tid, og mine næste projekter er nye skabeloner, men i må vente på dem lidt endnu.

Jeg har dog fået malet lidt mere på mit ninja lo med memento markers, og sådan her kom det til at se ud, nu mangler jeg bare billede og måske lidt
bling og glossy.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .