RSS

fredag den 17. juni 2011

Album til ferien

Jeg har lavet lidt ting klar til at tage med på ferie, så jeg ikke går helt i stå på den kreative front, mens jeg slapper af i solen. Det har jeg aldrig prøvet før, men synes at et mini album er passende at tage med i tasken.


Det er et mini album fra October Afternoon, udklippet papir fra tilhørende blok og taget en masse skøn pynt. Der er også pakket mini alfabet stickers og en masse fotos fra dronningens fødselsdag sidste år! Jeghar gjort klar på forsiden med dette alfabet.

Tager du også kreative ting med på ferie i år?

søndag den 12. juni 2011

Drink tutorial

Jeg har lavet endnu en drink og en tutorial dertil,


Billede af skabelonen, start med at klippe alle delene ud, ønskes der også et sugerør til drinken så klip en skabelon dertil, den skal måle 0,7 x 6,5 cm.

For at gøre det hele lidt nemmere, har jeg tilpasset de fleste skabeloner, så de kan bruges sammen med spellbinders. Til denne figur er det appelsinskiven der nemt kan laves med Standard circles S & L og Big scalloped circles SM.


Tegn alle delene op på ønskede farver papir og klip dem ud.

Jeg sværter alle dele i kanten, så de bliver en smule mørkere, det synes jeg giver en rigtig flot effekt, til dette bruger jeg Distress ink i farven Walnut Stain.

Jeg har givet det lyserøde papir lidt ekstra glimmer effekt, ved at bruge glimmer mist i farven Party Pink.

Jeg samler altid mine figurer med tape, men hvis der skal syes så brug så lidt som muligt, for det klistre sig fast til nålen og gør det svært både at prikke huller og sy.

Saml appelsinskivens 3 og klip ind til midten inden den sættes fast på drinken.

Jeg samler altid mine figurer på et stykke karton (somregel hvidt) som jeg så senere klipper til. Det gør jeg både fordi ndet er nemt at sætte små dele sammen, når de kan sættes fast på noget, men også fordi syningerne bliver meget pænere når der er minimum 2 lag papir, hvilket gør at tråden kan strammes lidt mere uden at papiret går i stykker.

Her ses det tæt på hvordan appelsinskiven sættes fast på siden af glasset, lad den yderste del af appelsinskiven forsvinde bag glasset og den anden del ned foran glasset, men bag "væsken".

Prik huller til alle syninger, på lige stykker streger jeg gerne op så syningen bliver helt lige. På appelsinskiven er det syningerne der deler den ud i både.

Jeg klipper ikke min skabelon ud før efter den er syet, jeg synes det bliver svært at prikke hullerne pænt, og kanten bliver nemt grim, hvis man klipper inden.

Og så er kortet klar til at blive syet. Jeg syer med en DMC tråd, Babylo str 40.

Så er figuren syet færdig og klippet ud, jeg lader et par mm af den hvide kant blive.
Nu er den så klar til at blive pyntet, inden den bliver sat på det sidste stykke dobbelt karton.

Til dette kort har jeg valgt sort som kort farven.
Det kan være svært at få et pænt resultat ved at montere figuren på et foldet kort og klippe ud (dette kan kun gøres ved kort med lige kant foroven). Derfor laver jeg gerne en fold lidt nede på kortet, til denne skal det være 5 cm nede. På de øverste 5 cm taper jeg kortet sammen.

Her et billede at kortet med fold, folden skal være på bagsiden af kortet.

Monter figuren på den helt glatte side, og med den lukkede del foroven (Så kan kortet stå et gavebord).

Klip pgså det sorte karton til, her lader jeg ca 0,5 cm være tilbage.

Og lige et lille kig tæt på det færdige kort.

Her af pynten: stempel, blomster og rhinsten i forskellige str samt en stor dew drop med et lille hjerte under.


MME
Har lavet et par kort med papiret fra MME - det skønne ved MME er, at hele serien passer sammen og ikke mindst stjerne papiret :)Serie kan fået i scrapper`s shop her Har også brugt floss, som fåes i poser med flere farver - de findes i butikken og vil få Linda til at ligge dem i shoppen :)
Desuden har jeg brugt mit kæreste eje - hjørnepunch, en jeg er rigtig glad for. Den er nem at bruge uden for mange kræfter og så samler den affaldet, dejligt :) Har også haft gang i min Crop-a-dile, lækker sæt med eylet og alt samlet.
Stemplerne er scrapper´s egne. Sidst har jeg på det med uddannelsen, brugt lidt glimmer mist - love it :)

Rigtig god aften til Jer alle
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .