RSS

fredag den 15. marts 2013

Sommerfugl

Ny og meget enkel skabelon, kun en del at klippe ud.

Jeg har lavet Sommerfuglen i papir fra My Minds Eye's Lucky in Love. Jeg har dekoreret med lidt blomster, blade og perler. Stemplet er et af de nye konfirmations stempler, som jeg har stemplet på hvid karton med farvet cats eye og embossed med klar embossing pulver.

torsdag den 14. marts 2013

Elefant kort

Den første jeg vil vise, af de tre nye skabeloner er elefanten.

Jeg har lavet som et drenge baby kort i papir fra My Mind Eye's Lucky in Love serie. Til teksten har jeg brugt den lækre alfabet die fra Cottage Cutz, og pyntet med blomster, knap og perler. De små roser er lavet med die fra Die Namics.
søndag den 10. marts 2013

Nyt papir
Linda har fået nyt papir i butikken - er sikker på hun også får det lagt i weben, når hun lige får trukket vejret efter conventionen i Middelfart der jo har været i weekenden - selv var jeg desværre ikke med.
Jeg har lavet lidt kort med papiret - der iøvrigt findes i et hav af lækker farver :-)
Det øverste har jeg også leget med nye træ pynt hun også har fået hjem, og kapsler der passer til alt papiret i farverne - er jo vild med lege med kapsler pt. Skal man ha formen på kapslen jeg har brugt på kortet, skal man tage det øverste lag af pladen til big shotten og så køre igennem. Ud over nyt papir mm. har hun også fået en del nye lækker stempler hjem som jeg også har fået leget med :-)

Rigtig god søndag til alle
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .