RSS

lørdag den 7. januar 2012

Big Shot og punch

Jeg har haft gang i min nye spellbinders Postage Stamps samt de firkantede spellbinders.

Her til det første kort har jeg brugft papir fra Echo Park 6x6 paper pads: Winter Park collection. Det store S er lavet med et Sizzix alfabet: Serif Essentials, Snow er lavet med QK alfabet Disco.

Et lille snefnug og en dew drop, samt en lille mærkat klippet ud af blokken.

Igen dew drops, jeg bruger min hultang til at stanse små stykker papir ud med, jeg kan lime under mine dew drops, her har jeg valgt papir med små snefnug på.Igen min nye spellbinders, papiret her er fra Echo Park 6x6 paper pad: Times & Seasons. Cirklerne er lavet med punch, og ligeledes er den lille cupcake.

Jeg har syet brundt i kanten af den grønne cirkel. Den lille cupcake kar fået glossy, glimmer og en lille sten på toppen .Her har jeg brugt papir fra Echo Parks 6x6 paper pads: Yours Truly

Det store L er lavet med sizzix alfabetet Serif Essentials og de andre bogstaver med Sizzix Go Go Boots


I bunden af kortet har jeg limet en strimmel papir og bukket en lille papirs sløjfe.

torsdag den 5. januar 2012

Heste Skabelon

Så er der endnu en ny skabelon klar.

Jeg har lavet hesten i ensfarvet brunt karton , øje og næsebor er også lavet i mørk brun, dog er en del af øjet lavet i sort, og hele øjet har fået glossy.


Jeg har dekoreret med blomster, den store røde blomst er lavet med en punch fra EK, stanset ud i 2 røde nuancer, der er rullet sammen, jeg har brugt tape i bunden af blomsten for at holde den sammen og limet den på kortet med en limpistol.

tirsdag den 3. januar 2012

Endnu en klovn

Godt Nytår !!!


Jeg har lavet endnu en klovn jeg gerne vil vise jer, denne er  lavet i papir fra Bella! (det papir som jeg nævnte i mit tisligere indlæg med klovnen)  Boy Paperz serien, jeg har brugt arkene: Nostalgia, To The Moon, Sphere & Spot.


En enkelt blomst og en sten i hatten.

Og igen en lille sløjfe med skilt i kraven.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .