RSS

lørdag den 12. februar 2011

Drenge layout

Her er lidt layout-inspiration med brug af Little Boy serien fra Echo Park. Jeg havde nogle billeder fra Rasmus Klump land i Tivoli, som matcher farverne i sættet helt perfekt.

 

Jeg har brugt brugt den nye round binding edge punch og pyntet med snor, sparsom brug af mønstret papir og klistermærker fra sættet.

 

Jeg har brugt Scrapper-stempel og embossed med Wave-farven fra Zing. Hvis du er forsigtig kan du sagtens bruge varmepistol over et foto uden at det tager skade. Det er en smart og anderledes måde at bruge stempler som pynt på layouts.


Den lille sky har fået lidt Baby blue Stickles.

Og så kommer der flere projekter fra serien senere, for der er materialer til mange ting i sættet!

tirsdag den 8. februar 2011

Fodbold skabelon

Så er der igen en ny skabelon fra mig, jeg har endelig fået lavet en fodbold i en udgave hvor der ikke skal klippes alt for mange forskellige dele.
Den består af 3 forskellige felter, til gengæld skal der så klippes 16 stk i alt.

Jeg synes man får det bedste resultat ved at lime felterne på med en afstand på ca 2 mm, og det giver lidt dybde hvis det er på mørkt karton, jeg har her valgt en helt mørk grå.


Jeg har brugt Tim Holtz filmstrip, stjernespellbinders og det nye "Tillykke med konfirmationen 2011" stempel, blomster lavet med retro flower punch og dew drops.

 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .