RSS

lørdag den 5. november 2011

Ugle tag

Et sidste kort fra mig i denne omgang. En stor tag lavet med die fra Tim Holtz og med ugle stempel, den øverte del af kortet er blevet tør embossed med en die fra Cuttlebug.


Jeg har brugt papir fra Echo Park, elsker bare deres serier, her er brugt papir fra en 6x6 paper pad Holly Jolly Christmas, lækre og friske farver, som jeg har kombineret med en mørk rød.


Igen har jeg stemplet uglen og klippet ud, jeg har limet sammen med glossy, den er perfekt til de små dele, klæber godt og tører hurtigt. Jeg har sværtet alle delene i kanten med disress ink pad i farven Walnut Stain.


Snefnug lavet med Martha Stewart punch, det har fået en gang glossy og lidt glimmer, i midten en knap med scrappers flos og en meget lille tag, hvorpå jeg har limet et lille hjerte også lavet med en punch fra Martha Stewart.

fredag den 4. november 2011

Jule ugle

Så er vi tilbage ved julekortene, og her er det en af de nyeste ugler jeg har brugt.


I stedet for at male, har jeg denne gang prøvet at stemple og klippe od, hvilket tog en del tid, men jeg synes resultatet blev rigtig godt, og det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver det.

Til kortet har jeg brugt papir fra Authentique, det ternede stykke er skåret ud med en spellbinder.


En lille rose lavet med retro flower punch, fik lidt glossy og fint glimmer. Den sidder sammen med et par blade (Martha Stewart punch) og slølfen som jeg har bundet på den lille tag.


torsdag den 3. november 2011

Forkølet ugle

De næste par dage her på bloggen bliver med ugler.

Efteråret er her og godtnok er julen på vej, men det er det kolde vejr også, samt de røde næser, derfor starter vi i dag med noget ikke julet, nemlig et "god bedring" kort.


Jeg har brugt ugle stemplet med halstørklæder, malet med vandpensel og Distress Ink.Jeg har stemplet med sort catz eye og givet klar embossing pulver, klippet stemplet ud efter den inderste kant. Til de andre dele på kortet er brugt diverse spellbinders.


Uglen er sat på med 3D puder, og til slut et par rhinsten i forskellige farver og str.

onsdag den 2. november 2011

Tags med julekugle

I dag vil jeg lige dele et par julegave tags med jer, som er rielig hurtige at lave.
De måler ca 6x11 cm og det lille felt 5-5,5x8 cm.


Jeg har brugt en punch fra Martha Stewart med en lille julekugle, på den første tag hænger det ned fra lidt gran, i en lille sølv tråd. Selve kuglen har fået glossy og lidt glimmer.

Her har jeg brugt kristtjørn blade også lavet med Martha Stewart punch, de har fået lidt lak og er blevet præget en lille smule, så de kommer til at ligne rigtige blade.
De små blade sidder bag en guld sløjfe og her har julekuglen igen fået glossy og glimmer.

tirsdag den 1. november 2011

Slikstok

Så blev slikstokken også til et julekort, ideen har været der længe, gik i gang med at tænke julekort allerede i sommers, men desværre eller skal jeg sige heldigvis, har jeg haft flere ideer end der er tid til at lave.


Desværre er mine billeder blevet lidt mørke, så i får lige et par stykker.


Jeg har lavet slikstokken i rød/hvid på lys grå papir, og selve kortet i mørk grøn.


En stor rød sløjfe og en lille tag lavet med spelbinders, hvorpå jeg har stemplet med en af de nye julestempler fra butikken. Til sidst et par kristtjørne blade lavet med en Martha Stewart punch og et par røde perler.

mandag den 31. oktober 2011

Kane

Så blev det til endnu en juleskabelon

Jeg har brugt papir fra Authentique, en lækker juleserie i dæmpede farver, jeg har suppleret med mørk rød og mørk grøn ensfarvet.


Til at lave blomst, tag og gren har jeg brugt punches fra Martha Stewarts, kapsel stempel, en rød knap og et stykke snor.


Jeg har brugt Snow Marker til at lave sne på kanen.

søndag den 30. oktober 2011

Halloween vinder....

Uha den har været svær..... de er simpelhen fantastiske de bidrag der er kommet til Halloween, konkurrencen. Jeg har haft en veninde til at afgøre - og det blev......................................................................................................................................................................


LOUISE HOU - du kan se hendes bidrag her

STORT TILLYKKE, hvis du vil maile din adresse til Linda, så sender hun en premie til dig :) Hendes mail er linda@scrapper.dk


Og TUSIND TAK fordi i ville jeg med - I kan se de andre uhyyyyy... bidrag her :

Karina

Gitte


Trine
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .