RSS

fredag den 5. oktober 2012

Vante

Her billede af endnu en ny skabelon, jeg har brugt papir fra Echo Parks Very Merry Chistmas 6x6 paper pad, og spellbinders Create A Flake Two til at dekorere med.

Kort med slips

Et hurtigt lille indlæg fra mig, her et kort med små slips, lavet med det nye spellbinders sæt "Dear Old Dad".

onsdag den 3. oktober 2012

Slips

 Da jeg fik den nye spellbinder Dear Old Dad, blev jeg helt vild med at lave kort med slips på, Heidi foreslog så at jeg skulle lave et stort slips, og selvfølgelig skulle jeg da det, hvorfor havde jeg ikke tænkt på det?  Perfekt kort til de der mænd, som det tit er lidt svært at lave noget til.


Jeg brugte det nye spellbindersæt Dear Old Dad, samt stjernerne til at dekorere med.
De små stjerner er rest fra når jeg har brugt min borderpunch med stjernekant.

tirsdag den 2. oktober 2012

Juletags med Imaginisce

Her et par juletags med papir og stempel fra imaginisce.

Til den første tag har jeg brugt 3 forskellige spellbinders, til toppen af kortet: label thirteen, til firkanterne: frame 4, og så har jeg lavet gran med den nye Fall Foliage.
Det lille rensdyr stempel er malet med memento markers i farverne: Toffee Crunch, Rich Cocoa, Rhubarb Stalk & Angel Pink.


Til den anden tag er brugt 5 forskellige spellbinders, Labels eight til selve kortet, creative page tab til toppen, standard circles large og blossom, samt nested lacey pennants.
Juletræet er også malet med memento markers i farverne: Bamboo Leaves, Dandelion og Rich Cocoa, det har også fået lidt guldglimmer.

mandag den 1. oktober 2012

Vaskemaskine


Så er jeg klar med nogle nye skabeloner, jeg har så meget at vise jer i denne uge, hele 4 nye skabeloner, et par juletags og 2 kort lavet med nogle af de nye spellbinders.

I dag den første skabelon. Jeg fik for laaaaaaannnng tid siden en efterspørgsel på en vaskemaskine, og tænkte at det nok var på tide at lave den.


I ruden i lågen har jeg brugt et stykke overhead, lågen er sat på med klæbepuder. Jeg har brugt tape til tøjet i maskinen og i vasketøjskurven.Jeg har flettet min vasketøjskurv af små strimler karton, og sikke et arbejde, fortrød at jeg ikke havde lavet strimlerne lidt bredere.

søndag den 30. september 2012

Til pigen

Sidste kort fra mig i denne uge er et hurtig hurtigt kort - ingen tvivl om jeg er mest til lave hurtige kort også kaldet CAS kort.
Jeg har brugt forsidden af indpakken fra ECHO, vindmøllen er også fra pakken og sat på med 3D puder og så lidt bling.

Rigtig god søndag til alle
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .