RSS

lørdag den 10. november 2012

Tillykke kort

Igen et tillykke kort.
Jeg har igen brugt rester - dem har vi hvis alle en del af ;)
Bassis kortet er hvidt, lysblå karton der danner en ramme og tilsidst endnu et stykke hvidt karton. har klippet et hak i hver "bane" og lavet dem forskudt. En enkel knappe med snor, og tillykke stemplet i bunden som igen er scrapper.dk eget
 
I scrap klubben i onsdags, brugt Helle skatter modellen men med julepapir, istedet for en knappe et sne fnug med glimmer og glædelig jul stempel, super sød ide - og ville da lige dele med Jer ;)
 
Rigtig god lørdag aften

fredag den 9. november 2012

Hurtig kort

Ja dagens kort er et hurtig et :) Jeg har brugt hvid karton som bassis kort. Tegnet en ramme (lavede en skabelon da jeg har lavet flere af dem, så var det nemt at tegne efter) En stribe papir, her der brugt fra lille blok - echo park , og så punche med rund punch en cirkel deri. Stemplet er scrapper.dk eget. sluttet med et par bling :)
 
Tak for du kiggede med :)

onsdag den 7. november 2012

Sort/hvid og..

Dagens kort er der brugt (igen) alm kort til grund, derefter et stykke sort karton, har sat det sådan at man kan se en lille hvid kan fra grund kortet. Oven på det sorte har jeg endnu 1 stk. karton som jeg har tør embosset med den lækker dies fra TH. Har taget en strimmel papir fra Echo park halloween serien - syntes den er rå serien og er super til herre kort bla. der efter snor viklet omkring og et par knapper :)

Tak for du kiggede med idag :)

tirsdag den 6. november 2012

Washi

På kortet idag har jeg været ved at lege med washi tape, elsker simpelhen tape og bruger det rigtig meget :)
Igen har jeg brugt alm. kort som basis, papir fra pakken Echo park incl. stickers kammera som jeg har har sat på med 3D puder og scrapper eget stempel. Har sat 2 striber washi tape på :)mandag den 5. november 2012

Julekort


Jeg er lidt igang med julekortene. Den lille dies med rudolf er en der bliver brugt meget til mine kort i år :) Jeg har også brugt en spellbinders til "vinduet" og lavet lidt bjerg med sølv i baggrunden. Har igen lidt bling på og en lille stjerne :)
Papiret er serien fra imaginisce juleserie i år, har brugt et kort til basis og så julepapiret er sat på med 3D puder for at give lidt effekt i vinuet :)

I morgen et nyt kort, dog ikke jule med med washi tape :)


søndag den 4. november 2012

Layout med washi tape

Da jeg var på Convention kom jeg hjem med en del washi tape!! Det ville jeg prøve at bruge på en ny måde, som ikke bare var små afrevne stykker.


Jeg har brugt den blå For the Record 2 serie fra Echo Park. Både papir og brads. Pyntet med lidt goodies fra OA Midway miscellany pakken som passer perfekt i farven.

 
Alle tre billeder har fået en ramme med mønstret papir, som er sat fast på baggrunden med tape. Derpå er foto sat fast med 3D puder. Der kunne med fordel værre færre fotos og mangle flere lag papir, men jeg kunne ikke prioritere i mine fotos denne gang, så de kom alle med! Kender du det?
 
 
Rigtig go' søndag og tak fordi du kiggede fordi bloggen i denne uge.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .