RSS

torsdag den 12. januar 2012

Helt nye sandaler

Mens vi venter på forår, er her et sommerligt layout - og en ide til at lave et layout med foot af andet end mennesker. Jeg har i flere år dokumenteret hvordan sandaler så ud sidst på sommeren, og fik sidste år lyst til at tage et billede af dem INDEN de blev laget i brug. Jeg kan godt afsløre at et før og efter foto sammen havde ødelagt den smukke sommer stemning på dette layout :-)Baggrundspapiret tror jeg er fra American Crafts, som er udsolgt i butikken. Papiret bagved QK bien er fra et 'sommerligt' sæt fra Echo Park, som også står bag den lille rest af grønt papir. Jeg har pyntet med lidt washi tape og små stykker tekst.

Kortet med børnene og Wanamaker Store, billetten og flash-kortet med 5-tallet (drengen var 5 år, da han fik sandalerne) er fra en pakke med pynt til October Afternoon's 5&Dime serie. Der er stadig 8x8 papir og album tilbage fra serien i butikken.

tirsdag den 10. januar 2012

Den sårede soldat

Et layout med inspiration til hvordan enkelte strimler af mønstret papir og bånd kan bruges til at lave et hurtigt færdigt produkt. Specielt hvis foto er stort (mit er ca 15x21), så tager det ingen tid at få færdigt og afsluttet med titel og lidt pynt. 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .