RSS

lørdag den 1. oktober 2011

Halloween kort

Inspireret af Heidi's udfordring til at lave et Halloween kort med brug af Spellbinders har jeg lavet følgende kort:


Jeg har brugt græskar-Spellbinders, scallop-rectangle og grommet-tag. Papiret er fra en Cosmo Cricket 6x6 blok, som Linda havde i butikken sidste efterår. Jeg har rundet hjørnet med dette Crop-a-dile værktøj, som er helt uundværligt! Tag'en er sat fast med blomster-brads.

Jeg har ikke noget Halloween stempel, så jeg printede en 'happy halloween' tekst på hvidt karton. Det gode ved en Big Shot skæremaskine er, at man har en skæreplade på begge sider af sin die. Jeg er vant til at lægge papiret med forsiden nedad oven på skærefladen af min die. Det er ikke så smart, hvis man har en tekst som man gerne vil placere helt præcis, for når teksten vender nedad kan man jo ikke se om man har lagt papiret lige oven på sin die!


Men på Big Shot'en kan man vende det hele rundt, så man kan se, at teksten er placeret præcis som man ønsker den i sin die. Og så skær man blot i pladen under papiret, fremfor den øverste plade.

Har du lavet et Halloween kort endnu?

torsdag den 29. september 2011

Mere Toy Box

Endnu et layout med Crate's Toy Box. Jeg har brugt nogle gamle Thickers fra butikken til titlen.Baggrunden har jeg givet lidt farve med tre slags mist fra Tattered Angels. Jeg har skruet låget af og dryppet klatter på fremfor at bruge sprayfunktionen.

mandag den 26. september 2011

Ridetur

Noget papir i Toy Box serien inspirerede mig til at scrappe disse fotos af min søn på "pony-ridning" (den pony var meget meget høj...). Et ark med et vers om en dreng som ridder og bogryggen fra en børnebog om 'Little horse".

Det er blevet til dette layout:


Og detaljefoto af ord jeg erstattede med mini bogstav stickers, så layoutet blev mere personligt!


I denne uge vil jeg se om jeg ikke kan få lavet et Halloween-kort, efter Heidi's opfordring/udfordring. Skal du også snart scrappe Halloween?

søndag den 25. september 2011

Signe & Søren


Lindas børn Signe og Søren har tegnet disse fantastiske stempler.

Jeg har brugt dem på et hvidt krus, inspireret af Poul Pava.
Jeg har stemplet med flere farver, startede med den lyse, og da jeg havde trykt det fik det en gang klar embossing pulver.

Den lille mærkat er lavet med spellbinders, og sat på med en sløjfe og et laksegl.
 
Copyright Scrapper.dk 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .